Smiley la Kiss FM: Mă bucur că artiștii români nu mai sunt axați pe un singur stil

Îmi plac toate stilurile de muzică dacă sunt făcute bine și cu gust, a declarat Smiley pentru Kiss FM la Sibiu, cu ocazia Media Music Awards, unde a primit premiile Best Pop și Best Male. Artistul a vorbit și despre noul său proiect muzical, realizat împreună cu Alex Velea și Don Baxter.
"Vorbesc puțin în perioada asta. Tocmai am ieșit dintr-o pauză totală de două săptămâni. E mai dificil să vorbesc decât să cânt. Cu cântatul n-am probleme, cu vorbitul am", a declarat Smiley pentru Kiss FM cu ocazia Media Music Awards, eveniment desfășurat la Sibiu și prezentat de Kiss FM.

"Mă bucur mult că s-a mai diversificat muzica la radio și la TV, mă bucur că artiștii români au început să nu mai fie axați pe un singur stil. Îmi plac toate stilurile de muzică dacă sunt făcute bine și cu gust.
Acum e un echilibru între genurile muzicale"
, a spus artistul.

"Am făcut un proiect împreună cu Alex Velea. Piesa pe care o lansăm se numește 'Cai verzi pe pereți' și este o melodie foarte pozitivă, foarte veselă și cu un mesaj foarte frumos. Este realizată în colaborare cu Don Baxter. Am filmat și videoclip", a declarat Smiley pentru Kiss FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod