Sistem, in turneu de... reciclare

Facebook Twitter Comenteaza

Luni, 24 martie, trupa Sistem incepe un turneu in 15 licee din tara. Tinta acestui eveniment consta in educarea si informarea tinerilor in ceea ce priveste reciclarea. Membrii trupei sunt recunoscuti, deja, pentru preocuparile lor ecologice. Cel mai bun exemplu este Zoli Toth care, la un moment dat, a coborat din propria masina pentru a-i atrage atentia unui coleg de trafic ca a aruncat o hartie pe jos. De aceasta data, toti cei care sunt implicati in proiectul Sistem s-au hotarat sa faca o campanie care sa ajunga la urechile mai multor oameni.

Cu putin timp in urma acestia au dus la reciclat aproape o tona de maculatura. Rezultatul acestei actiuni a constat in salvarea a nu mai putin de 17 copaci. 
Timp de 15 zile Sistem se va opri in licee si va explica aceste lucruri. Discutiile libere cu elevii, ajutate de suport vizual si de un mini-recital Sistem care ar putea sa imprime în constiinta liceenilor ideea ca hirtia poate si trebuie sa fie reciclata si mai mult, ca de noi depinde ceea ce se intampla in jurul nostru. Planeta este responsabilitatea noastra.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod