Serialul "Medium", la al treilea sezon

Facebook Twitter Comenteaza
Serialul

Miercuri, 19 martie, a avut loc la Resto Rooms premiera celui de-al treilea sezon al serialului "Medium", care va fi difuzat pe Hallmark Channel incepand cu data de 3 aprilie, de luni pana joi, de la ora 20.00 si in reluare, de la ora 23.00.
Serialul este inspirat din viata mediumului real Allison Dubois, cunoscut in Statele Unite pentru capacitatile sale extrasenzoriale. Allison il ajuta pe procurorul Devalos sa rezolve cazurile de crima unde probele sunt insuficiente. In viata ei, nimic nu este intamplator si, pe parcurs, lucrurile capata un sens, integrandu-se intr-un ansamblu - atat in ceea ce priveste crimele rezolvate, cat si viata ei personala.
Prezenta spiritelor celor decedati, citirea gandurilor, viziunile despre viitor, visele revelatoare sau premonitiile se incadreaza in limitele normalului pentru Allison, care insa este "perturbata" de dragostea pentru familia ei si, atunci cand ei au o problema, tocmai aceasta o impiedica sa perceapa viitorul.
Printre participantii la aceasta premiera, s-au numarat un medium, care a raspuns la intrebarile celor curiosi in legatura cu perceptiile extrasenzoriale, si un astrolog, care a discutat despre influentele astrologice pentru anul 2008. In cadrul aceluiasi eveniment, s-a desfasurat si prezentarea colectiei de primavara-vara a designerului Oana Manolescu, sub semnatura "Smiling Shoes". Colectia a fost accesorizata de Carla Szabo.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 21 Mar 2008, 15:55
    Medium

    Este serialul meu preferat.Cred mult in capacitati extrasenzoriale,si in premonitii. Ma bucur ca va incepe un nou sezon ,pe care il voi urmari cu "sufletul la gura". Numai bine, revistei Eva.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod