Silhouette îți recomandă: Cele mai eficiente produse pentru a slăbi fără efort

Afișarea unei siluete cât mai suple este una dintre dorințele cel mai des întâlnite în rândul femeilor atunci când vine vorba despre metodele de îngrijire ale corpului și ale pielii. Specialiștii Silhouette îți dezvăluie câteva dintre secretele aspectelor estetice ale programelor de slăbire și înfrumusețare.
Afișarea unei siluete cât mai suple este una dintre dorințele cel mai des întâlnite în rândul femeilor atunci când vine vorba despre metodele de îngrijire ale corpului și ale pielii. Specialiștii Silhouette îți dezvăluie câteva dintre secretele aspectelor estetice ale programelor de slăbire și înfrumusețare.
 
Procesul de slăbire trebuie să nu agreseze pielea, asigurându-i toate substanțele de care are nevoie pentru o elasticitate și o hrănire potrivite. Astfel, purificarea, curățarea și mai ales detoxifierea sunt cele trei etape cu care trebuie să înceapă orice tratament. Shadiva - Balancing Salt Oil Peeling Babor (176 ron), exfoliant pe bază de sare pură din Himalaya și Scen Tao Relaxing body scrub de la Babor (153 ron), exfoliant cremos ajută la regenerarea pielii, oferindu-i un aspect neted și fin.

Pentru ca rezultatele dorite să nu întârzie să apară, pielea corpului trebuie să fie foarte bine hidratată și hrănită, atât în timpul tratamentului pentru slăbit, cât și după.
Apa termală Thermal Spray, Babor (197 ron) și loțiunea Hydrazone Corps, Guinot (111 ron) asigură echilibrul hidrolipidic al acesteia, pregătind țesutul pentru acțiunea în profunzime a tratamentelor anticelulitice.

Crema Complexe Anti-Capitons, LPG (311 ron) localizează celulita și influențează arderea rapidă a grăsimilor depuse în exces, redând uniformitate și suplețe zonelor asupra cărora acționează. Stop Cellulite Day Activator și Stop Cellulite Night Repair de la Babor (384 ron) sunt două loțiuni recomandate folosirii pe timpul zilei, respectiv pe timpul nopții, fiind recunoscute pentru efectele vizibile și rapide pe care le au în lupta cu cel mai de temut dușman al frumuseții feminine.

O astfel de acțiune complexă asupra organismului nu este niciodată eficientă fără un proces de fermitate și tonifiere care să îți netezească pielea și să îți sculpteze silueta.
Cremele pentru corp Long Vie Corps, Guinot (211 ron) și Fluid Body Contouring & Firming, LPG (248 ron) mențin tinerețea pielii și asigură tonifierea ei în profunzime, ajutând la recuperarea tonusului fizic și a bunei dispoziții.

Cu o activitate de 10 ani pe piată, centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette sunt recunoscute la nivel internațional ca fiind un proiect unic, “Conceptul științific al frumuseții”. Compania își desfăsoară activitatea în 5 centre localizate în București, Iași și Constanța.
Atenția deosebită față de nevoile clientului, produsele inovatoare de top și investiția tehnologică în aparatura ultraperformantă, sunt elementele definitorii ale acestui brand.


În centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette tratamentele se fac în funcție de repere medicale și împreună cu cele mai inovatoare aparate în domeniu. Calitatea serviciilor este certificată ISO 9001/2008 din anul 2009.
În prezent, în cele cinci centre Silhouette își desfășoară activitatea peste 120 de specialiști cu vastă experientă în domeniul tratamentelor de slăbit și înfrumusețare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod