Scandal după show-ul lui Robbie Williams: Organizatorul dă vina pe o firmă de catering

D&D East Entertainment, organizatorul show-ului susţinut de Robbie Williams în Bucureşti, explică problemele de organizare apărute în timpul evenimentului - cozi mari formate la punctele de vânzare de băutură şi mâncare - şi dă vina pe o firmă de catering care s-a retras înainte de concert.

"Vom începe prin a mulţumi tuturor persoanelor care au participat la unul dintre cele mai excepţionale concerte din România", se arată în începutul scrisorii deschise adresate spectatorilor, publicată pe pagina de Facebook a organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment şi citată de Mediafax.

În ceea ce priveşte show-ul, organizatorii au precizat că au dorit să acorde cât mai multor persoane oportunitatea de a îl vedea şi a-l asculta live pe Robbie Williams şi să le ofere o experienţă de neuitat, însă, cu trei zile înainte de concert, s-au confruntat cu o problemă.

"Cu 3 zile înaintea acestui eveniment, ne-am aflat într-o situaţie fără precedent pentru noi: firma de public catering care organiza vânzarea la eveniment ne-a informat, printr-un email, că doreşte să se retragă din contractul agreat şi semnat! Starea de alertă provocată de neprofesionalismul şi iresponsabilitatea acestor oameni faţă de cei 64.000 de participanţi la eveniment a afectat într-o extrem de mare măsură buna organizare a acestuia, încât se punea problema anulării concertului.

Trebuia, urgent, să găsim o soluţie de înlocuire a vendor-ului", anunţă organizatorii.

Contactaţi de agenţia Mediafax, organizatorii nu au precizat care este numele acestei firme de public catering.

Pe de altă parte, D&D a precizat că a apelat la o altă firmă de catering, de la Fire, ai cărei reprezentanţi au răspunsul apelului şi "au făcut tot posibilul" să sprijine şi să susţină vânzarea şi aprovizionarea publicului la eveniment "cu personalul şi logistica existente pe piaţă în acel moment, punându-şi în joc reputaţia".

"Prin această scrisoare, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi vom depune toate diligenţele ca firma care a fost partenerul nostru iniţial de public catering să-şi înceteze activitatea şi să nu mai aibă posibilitatea de a pune nici un organizator în aceeaşi situaţie ca a noastră.
De asemenea, dorim să le mulţumim celor de la Fire - public catering, pentru tot efortul depus, astfel încât să ajungă către public necesarul de băutură şi mâncare"
.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod