"Samaia - The Georgian Legends", premiera mondiala in Romania

Facebook Twitter Comenteaza


Pe 29 aprilie, de la ora 20:00, are loc la Sala Palatului din capitala un spectacol de gala. "Samaia – The Georgian Legends", spectacolul ce reuneste pentru prima data cele mai bune companii de muzica si dans din Georgia, va fi prezentat in premiera mondiala la Bucuresti.

Pentru realizarea acestui spectacol cei mai buni artisti ai companiilor Erisioni si Sukhishvili au lasat deoparte vechile rivalitati si s-au decis sa realizeze impreuna cel mai complex show cu muzica si dansuri georgiene.
Special pentru acest spectacol ei au infiintat o noua companie, "The Masters of the Dance Company”.

Cei ce a avut initiativa infiintarii acestui ansamblu sunt producatorul artistic francez Pascal Jourdan si producatorul american Jim Lowe. Pascal Jourdan spune despre Samaia ca "...este probabil cel mai bun si mai reprezentativ spectacol pentru dansurile georgiene, o explozie de forta si energie, o legenda devenita realitate, despre care va veti aduce aminte toata viata” .

Biletele pentru acest spectacol au preturi cuprinse inte 60 si 180 Ron si au fost puse in vanzare prin reteaua bilet.rola magazinul Muzica, Sala Palatului, Teatrul National, reteaua Music Shop, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Dorobanti si Flamingo Unirea, la libraria Carturesti, precum si online la www.bilet.ro,  www.blt.ro, www.bileteonline.ro si www.vreaubilet.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod