Salvatore Ferragamo a lansat noile parfumuri in Romania

Salvatore Ferragamo a prezentat cele mai recente parfumuri ale casei, in cadrul unui eveniment exclusivist in prezenta a peste 250 de invitati.

Parfumurile casei Ferragamo lansate intr-o atmosfera sofisticata la Casa Vernescu, au incantat simturile doamnelor cu noul Signorina EDT dar si al domnilor cu noul parfum masculin Acqua Esenziale.

Cele doua parfumuri ale casei celebreaza traditia dar si  modernismul, luxul si atentia la detalii caracteristice celebrului brand italian.

Invitatii au putut admira pe parcursul serii atat accesorii fashion Salvatore Ferragamo, cat si parfumurile care au fost prezentate invitatilor, in acorduri de jaz si un superb dans de balet acrobatic.

Cele 2 parfumuri prezentate cu ocazia evenimentului reprezinta noile embleme ale casei.

Signorina este o apa de toaleta care incorporeaza toate veselia si indrazneala unei fete tinere, pline de viata, energica dar seducatoare in acelasi timp, iar Acqua Essenziale, reprezinta autenticitatea brandului, simbolizand eleganta masculina si rafinamentul italian.

Prin invitatii care au participat la eveniment, s-au numarat Andreea Raicu, Roxana Voloseniuc, Anca Serea, Simona Patruleasa, Livia Dila, Veronica Pascu si Adrian Dura, Ellie White si Doru Tinca, Roxana Iliescu, Daiana Anghel, Bianca Ionita, Andrei Niculescu (Digi Sport), Andrei Nourescu, Cristian Samfira, Mircea Solcan, Adrian Leonte, Florin Dobre si altii.



Salvatore Ferragamo a intrat in portofoliul Niran Co Products in 2012, devenind astfel distribuitor unic si oficial al brandului in Romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod