Salopeta Mirelei Stelea, pe un cal alb, la Ceremonia oficială de deschidere a Dubai Fashion Week

21 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Salopeta Mirelei Stelea, pe un cal alb, la Ceremonia oficială de deschidere a Dubai Fashion Week

Mirela Stelea, premiată recent cu Trofeul de Excelenţă pentru ŢCel mai bun debut în modăŢ,  a fost aleasă de organizatorii Dubai Fashion Week pentru a da startul Ceremoniei oficiale de deschidere a renumitului festival de modă.

Una dintre salopetele colecţiei sale Loose, din mătase naturală oranj şi ciclam, a fost purtată de un model, călare pe un cal alb.
Creaţia Mirelei Stelea a fost preferata criticilor de modă şi a organizatorilor ca cea mai reprezentativă ţinută a festivalului şi a inaugura astfel marele eveniment.

Salopeta Mirelei Stelea a fost îmbrăcată de un model internaţional care a defilat pe un cal pur sânge, printre dune de nisip.

Un decor de poveste amplasat în cadrul Arena Dubai World Trade Center.

Designerul român a primit multe laude din partea participanţilor la eveniment, sosiţi din toată lumea, cu toţii apreciind prospeţimea pe care o emană colecţia ei.

În toiul pregătirilor pentru show-ul de modă pe care urmează să îl pună în scenă la Dubai Fashion Week, Mirela Stelea a acordat interviuri pentru presa locală, precum şi pentru publicaţii de fashion din mai multe ţări străine.


Mirela Stelea este primul şi singurul designer român care participă la Dubai Fashion Week, urmând să prezinte colecţia de salopete Loose.
Colecţia a fost lansată oficial la începutul lunii octombrie printr-o şedinţă care a avut loc într-un avion privat ce valorează  peste 20 de milioane de euro.

Modelul Roxana Paraschivoiu a fost alegerea designerului pentru a pune în valoare cele zece modele de salopete, iar fotografiile poartă semnatură celebrului fotograf de modă Doru Amăriucăi.

Ședința foto s-a derulat pe parcursul a opt ore şi a beneficiat de asistența permanentă a cinci gărzi de corp, având în vedere normele de siguranţă din aeroport.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod