S-a lansat campania "Discursul regelui"

16 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat campania

Cel mai nominalizat film de la Premiile Oscar de anul acesta, Discursul regelui / The King’s Speech, îi premiază pe cei mai coerenţi şi originali spectatori ai Hollywood Multiplex.

În perioada 11 februarie – 11 martie 2011, cei care înscriu pe www.hmultiplex.ro/concurs/discursul un discurs de maxim 50 cuvinte prin care să convingă că ştiu să vorbească ca un rege, vor fi premiaţi, prin tragere la sorţi, cu unul din cele 5 cursuri de engleză la British Council, soundtrack-uri, ghiduri de călătorie, albume foto sau seturi de ceai Twinings.

Cu o distribuţie de excepţie - Colin Firth, Helena Bonham Carter şi Geoffrey Rush -, drama Discursul regelui / The King’s Speech, având la baza povestea adevărată a regelui George al VI-lea al Marii Britanii, descrie relaţia de prietenie care se leagă între acesta şi Lionel Logue, un logoped mai puţin obişnuit.

Chinuit de dificultatea de a articula cuvintele, şi, prin urmare, şi de teama de a apărea în public, regele George (Colin Firth) se vede nevoit să facă faţă îndatoririlor regale după ce fratele său abdică în urma unui mariaj nedorit de casa regală. Cel care îl va ajuta să-şi articuleze gândurile în faţa naţiunii şi să conducă ţara prin cel de-al doilea Război Mondial este excentricul Lionel (Geoffrey Rush), un logoped care face apel la metode bizare, dar cu rezultate miraculoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod