Revelion in Club Barletto!

21 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Revelion in Club Barletto!

Nu ti-ai facut inca planuri pentru seara de Revelion? Acum este momentul sa iti faci o rezevare pentru tine si gasca ta de prieteni!  Incepe anul nou in Club Barletto Bucuresti! Vor fi alaturi de tine MATTYAS; DJ RYNNO & SYLVIA!
 
Vino sa experimentezi o noua cultura ce estompeaza linia dintre luxul din trecut, glamourul din prezent si o noua viziune a viitorului. Club Barletto Bucuresti este un amestec spectaculos intre luxul “Micului Paris” de ieri si stralucirea metropolei de astazi si este gata sa isi castige locul printre cele mai cautate si apreciate locuri de “entertaiment” din lume.


 
Barletto Club ofera clientilor sai o experienta suprema a vietii de noapte din Bucuresti, este “casa” celebritatilor, VIP-urilor si a oamenilor pusi pe distractie. Avand 1000 metri patrati cu un design stralucitor si un decor opulent, totul este pregatit pentru o experienta unica in viata. Trecand de la ospitalitatea Romaneasca la serviciile VIP moderne, clubul Barletto redefineste viata de noapte din Bucuresti.
 
Nu rata ocazia sa petreci noaptea dintre ani, intr-un loc special!
 
Intrare 150 ron - Entertainment - Bufet International.
Rezervari: 0743.315.461

Adresa: Strada Oltetului nr 30
Sector 2 ,Bucuresti, http://www.barletto.ro/club/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod