Redescoperă sărbătorile de iarnă în Băneasa Shopping City

18 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Redescoperă sărbătorile de iarnă în Băneasa Shopping City
Bucureşti, 17 noiembrie 2011 – Băneasa Shopping City vă invită să redescoperiţi sărbătorile de iarnă într-un cadru de basm, în care spriduşii, elfii şi renii lui Moş Crăciun sunt responsabili cu buna dispoziţie. Personajele de poveste fac parte din campania de iarnă Băneasa Shopping City care începe pe 19 noiembrie.

Copiii sunt cei răsfăţaţi căci activităţile dedicate lor se vor desfăşura în fiecare sfârşit de săptămână, sâmbătă şi duminică,  până pe 8 ianuarie. Spectacolele au loc pe scena special amenajată în zona Fountain Atrium. De asemenea, în cadrul evenimentului cei mici vor fi invitaţi să participe la workshop-urile eco şi deco  începând cu orele 13:00.
În cadrul acestor workshop-uri aceştia vor putea să descopere pictura, modelajul şi sculptura alături de instructori specializaţi. Copiii sunt aşteptaţi în Băneasa Shopping City pentru a participa la o mulţime de concursuri cu premii.

În primul weekend, 19-20 noiembrie ne vom bucura de invitaţii speciali de la Clever Children care îi vor învăţa pe cei mici faimoasele jocuri japoneze GO şi vor face cunoştinţă cu personajele din desenul animat Hikaru GO. Clubul Sobis şi prietenii de la Contrapunct îi invită pe cei mici la o sesiune de dans şi concurs. Dance Prestige, Pygmalion Dance, Studio Galapagos, grădiniţele Luca şi Dream World vor susţine spectacole şi îi vor invita pe cei mici să se alăture lor, să participe la concursuri şi să câştige premii.
Vor fi spectacole de dans modern,  streetdance, Zumba, dans popular, dar şi cântece de iarnă şi multe, multe poezii.  Invitaţii speciali pe scena special amenajată sunt Andra şi Răzvan, doi copii talentaţi care au intrat de trei ori în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung spectacol live.

În luna decembrie invitaţii speciali în Băneasa Shopping City sunt Moş Nicolae şi Moş Crăciun, care se vor întâlni cu copiii şi vor împărţi numeroase cadouri.

În plus, cumpărăturile de minim 150 lei făcute în magazinele ce comercializează produse pentru copii, vor aduce numeroase premii instant. Trebuie doar să vă prezentaţi cu bonurile fiscale ce dovedesc cumpărăturile făcute şi cardul de membru Băneasa Kids Club la birourile de informaţii din incinta Băneasa Shopping City.
Numai membri Băneasa Kids Club pot participa! Pentru a deveni memebru, puteţi să completaţi formularul de inscriere la birourile de informatii sau pe www.baneasakidsclub.ro.

Băneasa Shopping City a îmbrăcat încă de pe acum hainele de sărbătoare şi deschide în acest weekend sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Astfel, cei care sunt în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi au suficient timp la dispoziţie să îl găsească si să se lase învăluiţi de atmosfera feerică. Pentru cei care nu au însă timp să caute cadoul potrivit, nu cunosc suficient de bine persoana pentru care cumpără sau vor să se asigure că vor face cea mai inspirată alegere, gift voucherul este cea mai elegantă variantă de cadou.
Oferit în exclusivitate de Băneasa Shopping City, gift voucherul oferă posibilitatea ca persoana dragă sa îşi poată alege singură cadoul perfect din magazinele selecţionate. Gift voucherul poate fi achizitionat de la biroul de informatii din Baneasa Shopping City.
Shopping plăcut!

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.baneasashoppingcity.ro şi pagina de Facebook a Băneasa Shopping City, http://www.facebook.com/BaneasaShoppingCity.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod