Răcoarea Fructelor din mere şi lămâi cu mentă – cele mai noi arome lansate de Granini

Vara aceasta, Granini oferă consumatorilor două băuturi răcoritoare necarbonatate noi, lansând unele dintre cele mai apreciate arome: Granini Răcoarea Fructelor din mere şi Granini Răcoarea Fructelor din lămâi cu mentă.

Vara aceasta, Granini oferă consumatorilor două băuturi răcoritoare necarbonatate noi, lansând unele dintre cele mai apreciate arome: Granini Răcoarea Fructelor din mere şi Granini Răcoarea Fructelor din lămâi cu mentă.

În perioada sezonului estival, consumatorii din România pot savura gustul intens şi răcoritor al celor mai noi arome de la Granini: Răcoarea Fructelor din mere şi Răcoarea Fructelor din lămâi cu mentă, bucurându-se de prospeţimea şi naturaleţea fructelor de cea mai bună calitate.

Prin lansarea noilor arome, Granini se adresează consumatorilor orientaţi către experienţe noi, care apreciază un stil de viaţă sănătos.

“Introducerea noilor sortimente Granini în categoria «still drinks» vine ca răspuns la interesul tot mai crescut al consumatorilor din România faţă de posibilitatea de a alege băuturi necarbonatate, din suc de fruncte, dintr-o diversitate cât mai largă de arome. Mărul şi lămâia sunt fructe aflate în topul preferinţelor românilor, astfel că am dezvoltat pentru ei un suc proaspăt, delicios și incredibil de răcoritor pentru zilele toride. Mai mult decât atât, Granini oferă o gamă largă de arome de fructe, tocmai pentru a răspunde celor mai variate cerinţe”, declară Elena Mărăcine, Category Manager Soft Drinks.

Categoria de „still drinks” Granini oferă, de asemenea, o varietate de arome precum Granini Răcoarea Fructelor de vişine, piersici, portocale cu pulpă, grapefruit cu pulpă, grapefruit roz - zmeură şi mere-coacăze.

În acest sezon, consumatorii din România se pot bucura de cele mai noi băuturi răcoritoare de la Granini: Răcoarea Fructelor din mere şi Răcoarea Fructelor din lămâi cu mentă.
Acestea păstrează standardele de calitate ale produselor Granini, recunoscute la nivel internaţional, dar şi atributele unor produse naturale: fără coloranţi, fără conservanţi, fără fructe şi legume modificate genetic.

Marca Granini se află din anul 2006 în portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod şi este disponibilă pe piaţa autohtonă de băuturi răcoritoare necarbontate cu mai multe arome și mixuri de fructe, împărţite pe trei segmente: suc 100%, nectar şi still drinks – mere, suc 100%, portocale cu pulpă, suc 100%, nectaruri din: piersici, portocale-mango, grapefruit roz, coacăze, portocale-morcovi ACE; still drinks: portocale cu pulpă, grapefruit cu pulpă, vişine, mere-coacăze, piersici, grapefruit roz-zmeură, lamâi-mentă, mere.

Granini este marca a cărei istorie de succes începe în anul 1965, odată cu lansarea sa pe piaţa din Germania.

Recunoscută în peste 74 de ţări, marca este apreciată de consumatori pentru produsele sale naturale şi pentru atenţia pe care producătorii o demonstrează în alegerea celor mai bune fructe. Produsele Granini păstrează gustul autentic şi natural al fructelor demonstrând superioritatea acestuia și, ca urmare, preferința consumatorilor indiferent de categoria în care activează, în acelaşi timp brandul fiind în mod continuu interesat de evoluţia preferinţelor consumatorilor pentru a oferi acestora adevărate momente de încântare zilnică, o bogăție a gustului și aromelor izvorând din calitatea produselor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod