Promenada Summer Fashion Show

2 iulie, orele 19.00. Fashion Icon Host: Andreea Marin
Miercuri, 2 iulie 2014, începând cu orele 20:00, vedetele defilează la Promenada Summer Fashion Show, o prezentare de modă a ținutelor de vară pe stilul elegant, casual și de vacanță.

Gazda evenimentului: Andreea Marin

Anca Serea, Bogdan Vlădău, Tania Budi, Ștefan Stan, Carmen Brumă, Victor Slav, Radu Vâlcan, DDY Nunes, DJ Wanda, Nicole Cherry, Bianca Ioniță, Adina Postelnicu, Iuliana Luciu, Giulia, Dana Rogoz, Mihai Morar, Crina Abrudan, Alina Eremia și Dorian Popa sau Nicolle Stanese, sunt doar câteva dintre vedetele care vor purta ținute de la Vicomte A, Tommy Hilfinger, Peek & Cloppenburg, Dana Budeanu, Manoush, Stefanel, Braiconf, Only for You, Depot 96, Colin’s, Lashez, US POLO ASSN, Killtec.
Modelele vor purta cele mai noi colecții de încălțăminte de la Bagatt, Il Passo, Enzo Bertini și Musette.

Și pentru că suntem în plină vară, modelele vor defila și în ținute care te vor purta cu gândul către vacanță și relaxare, de la Prelude, Intimmisimi, Calzedonia și Tchibo.

Cum în fashion detaliile fac diferența, ținutele vor fi accesorizate cu piese unice de la Cielo Venezia 1270, Roberto Bravo, Time Square by Cellini, ICentre și Optiblu.

Stylingul colecțiilor magazinelor participante este realizat de divizia de stilism avansați DallesGo, coordonată de binecunoscutul critic de modă Ovidiu Buta.

Machiajul și hair styling-ul vor fi asigurate de experții de la MAC și Yvonne Salon.

Evenimentul are și scop caritabil, cei prezenți vor putea să o ajute pe Daria, o fetiță în vârstă de 7 ani din Brăila, care are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a supraviețui.
În urma unui accident  nefericit, Daria trebuie supusă unei noi operații și orice contribuție îi poate asigura o șansă la copilarie.

Vom sărbători apoi lansarea celui mai nou concept de distracție și relaxare din Nordul Capitalei, TrickSHOT.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod