Programul educațional Asigură-ţi succesul se extinde în 6 ţări noi

Junior Achievement România și AXA Asigurări au lansat programul educațional Asigură-ţi succesul, un program educaţional despre risc financiar lansat în 2012 în 5 țări, implicând peste 2.000 de elevi, 70 de profesori și 90 de consultanţi voluntari AXA Hearts In Action.
Asigură-ţi succesul se adresează tinerilor cu vârste între 12 și 18 ani și îi ajută să înţeleagă mai bine riscurile, să învețe despre modalităţi de a se pregăti pentru evenimente neașteptate ale vieții și de a asigura și proteja stabilitatea financiară.

In 2013, peste 4.000 de elevi de liceu din 10 de țări vor fi implicaţi în acest program. Prin intermediul unor activități practice derulate în școală, instrumente interactive și discuții facilitate de consultanții financiari voluntari AXA Hearts In Action, elevii vor lucra în echipe și vor învăța cum să alcătuiască un buget, cum să-şi planifice finanţele şi să economisească, precum şi cum să anticipeze consecințele financiare ale riscurilor cu care se vor confrunta de-a lungul vieţii.


Programul se derulează pentru al doilea an consecutiv în România iar în acest an școlar peste 30 de consultanți voluntari ai AXA Asigurari vor participa la activitățile cu elevii, la clasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod