Profihairshop aduce câte un magazin de produse profesionale de coafură aproape de casa sau biroul tău

Îngrijirea profesională a părului la domiciliu devine mai ușoară ca oricând.

Un păr frumos, sănătos și îngrijit este în lista de priorități a românilor de orice vârstă, iar acest lucru este evidențiat prin vânzările în creștere de produse profesionale de îngrijire a părului destinate folosirii la domiciliu.

Profihairshop inaugurează astăzi a cincea sa unitate din România, amplasată în Piața Victoriei, districtul de business al Bucureștiului. Clienții vor putea achiziționa din această locație o gamă variată si completă de peste 2500 de produse profesionale originale pentru îngrijirea, tratamentul și înfrumusețarea părului precum Wella, L’Oreal, Joico, Schwarzkopf, Pur, Cameo, SP, Matrix, Londa, Goldwell și accesorii de îngrijire a părului și produse de cosmetică de unică folosință.

În plus, cei care locuiesc și lucrează în zonă au la dispoziție și un salon de înfrumusețare dezvoltat în cadrul magazinului Profihairshop.

Profihairshop, specialiștii părului tau, este un business dezvoltat de investitori români, care doresc să aducă produsele și conceptul de îngrijire profesională a părului mai aproape de utilizatorii individuali și de saloanele de coafură din întreaga țară.

“Pe lângă gamele de produse preferate de români, în magazinele Profihairshop veți găsi personal specializat în domeniul îngrijirii părului, care oferă vizitatorilor recomandări și soluții personalizate pentru achiziționarea produselor care le sunt necesare. Calitatea produselor este la fel de importantă ca și adresabilitatea, tipul de păr și vârstă, astfel încât să se obțină rezultate vizibile, durabile, cu investiții decente”, a declarat Cristina Fleacă, Managing Partner Profihairshop.

Conform datelor companiei, cele mai bine vândute produse de îngrijire a părului în România sunt șamponul, masca de păr, fixativele și serul pentru îngrijirea vârfurilor.

Originară din Sibiu, Cristina Fleacă face parte din rândul tinerilor întreprinzători locali, care au reușit să își dezvolte o afacere de succes la nivel național.
Beneficiind de un cumul de studii în business management, drept și limbi străine, Cristina a ales domeniul produselor profesionale de îngrijire a părului pentru dezvoltarea primei sale afaceri. Împreună cu partenerii săi, ea a pus în anul 2009 bazele rețelei de magazine de produse profesionale de îngrijire a părului Profihairshop, rețea care numără în prezent 5 unități deschise în București și Sibiu.

În cadrul companiei, Cristina are în sarcină menținerea relațiilor cu furnizorii interni și externi, plasarea comenzilor, organizarea activităților pe parte operațională, organizarea promoțiilor, angajarea personalului, organizarea atribuțiilor la nivel de angajat, managementul gamelor de produse și analiza vânzărilor.

Cu o echipă de 40 de angajați, Profihairshop operează în prezent 5 unități în România, amplasate în cele mai importante centre și galerii comerciale din București (AFI Palace Cotroceni, Cora Lujerului, Iris Titan Shopping Center), Piața Victoriei – clădirea America House și Sibiu, Galeria Comercială Real.


Cu o experiență de peste 4 ani în industrie, Profihairshop este prima rețea de magazine de produse profesionale de îngrijire a părului care oferă produse și consiliere personalizate pentru clienții săi. Profihairshop, specialiștii părului tău, distribuie o gamă variată și completă de produse profesionale originale pentru îngrijirea, tratamentul și înfrumusețarea părului precum Wella, L’Oreal, Joico, Schwarzkopf, Pur, Cameo, SP, Matrix, Goldwell, Londa și accesorii de îngrijire a părului, produse de cosmetică și de unică folosință.

Atenția deosebită față de nevoile clientului și produsele de calitate superioară sunt elementele definitorii ale acestui brand. În prezent, Profihairshop operează 5 unități, amplasate în București (4) și Sibiu (1), unde își desfășoară activitatea aproximativ 40 de specialiști cu background în industria de îngrijire profesională.

1 din 3

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod