Pro TV, amendat din cauza lui Măruță

de Daniel Dumitrescu, 20 Ianuarie 2015

Postul de televiziune a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei pentru o ediție a emisiunii "La Măruță", în care a fost difuzată o înregistrare telefonică dintre Andreea Bălan și un bărbat, prezentat drept "vărul lui Keo".

Emisiunea, care a fost difuzată în septembrie 2014, a ajuns pe masa CNA ca urmare a unei sesizări venite din partea cântăreței, care a explicat în document că convorbirea a fost înregistrată "în mod nelegal", fără voia ei.

"Respectiva persoană, vărul lui Keo, a realizat înregistrarea în complicitate cu realizatorii emisiunii mai sus menționate, care <<coincidență>> se aflau împreună cu interlocutorul  meu la momentul la care acesta m-a apelat.

Materialul respectiv a fost ilustrat cu o serie de imagini difuzate, de asemenea fără acordul meu și fără a indica sursa de proveniență (…). Pro TV a făcut publice o serie de aspecte care țineau de viața mea privată și care au fost de natură a-mi aduce atingere imaginii, reputației, onoarei și vieții private", se arată în sesizarea trimisă de Andreea Bălan.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod