Primul spectacol de teatru-circ românesc

15 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Primul spectacol de teatru-circ românesc

“Omul Pescăruş sau Drumul spre Frumos” este primul spectacol de teatru – circ fabricat în România. Montat de către regizoarea Chris Simion, spectacolul aduce la Grand Cinema Digiplex cinci gimnaşti români, foşti campioni olimpici la gimnastică, precum şi pe actorii Marius Manole, Vitalie Bichir sau Cristi Iacob.

Spectacolul este o fabulă a zborului şi a desăvârsirii umane. Experiment 100% de la sol până la 15 metri în aer, show-ul este de o sensibilitate uimitoare transmisă prin dans, text, video-proiectie, acrobatie, sunet, virtuozitate, forţă.



Este Povestea a cinci tineri care se întalnesc, se uită la TV şi se fixează pe un documentar cu pescăruşi. Acest fapt îi determină să îşi imagineze că ei însişi se transformă în păsări. Unul dintre ei îşi doreşte mai mult decât zborul limitat al celorlaţi. Stolul îl reneagă, îl proscrie. Jonathan Livingston nu renunţă la zbor şi reuşeşte să îşi depăşească limitele.
Astfel, reuşeşte să întâlnească un alt stol de pescăruşi, mai înţelepţi, care zboară la altitudini mult mai înalte, care îl adopta şi care au ca scop să trăiască bunătatea şi dragostea.

Realizata după celebra nuvelă PESCARUSUL JONATHAN LIVINGSTON de Richard Bach, versiunea scenica prezinta momentele cheie ale celei mai citite parabole moderne dupa Micul Print, printr-o simbioza impresionanta a teatrului cu acrobatii spectaculoase care par imposibile.


Spectolul se va juca în fiecare zi de marţi, începând cu 29 noiembrie 2011, de la ora 20:00 la Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), sala Epika. Biletele sunt puse în vânzare la casele de bilete a cinematografului, pe www.vreaubilet.ro şi pe www.bilete.ro . Preţul unui bilet este de 60 lei.

Omul Pescăruş sau Drumul spre Frumos este un spectacol pentru toate vârstele, care provoacă emoţie şi curaj ţi care îti propune să te descoperi altfel decât te vezi în fiecare zi, care îţi reaminteşte să zbori, să fii liber...viaţa nu are nicio valoare închisă între limite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod