Primăvară - Vară 2014- Colecțiile de Damă și Lenjerie Marks and Spencer

Colecțiile de damă Primăvară – Vară 2014 Marks and Spencer aduc cu sine o notă de încredere și o mai mare conștientizare a femeii contemporane sustinând astfel fiecare aspect al unui sezon vibrant 2014.

Sezonul Primăvară-Vară 2014 se bucură de o trecere către un stil elegant și o modelare minimă prin linii curate și construcții moi. Formele voluminoase și croitoria elegantă se întâlnesc cu nuanțe energice și luminoase dar și cu albul ca afirmație pentru o exprimare modernă și sofisticată a sezonului Primăvară – Vară 2014.

Direcția pentru SS 2014 este una ce subliniează eleganța și încrederea sărbătorind finețea design-ului contemporan.

Colecțiile vor fi disponibile în magazine și on-line la www.marksandspencer.com începând cu sfârșitul lunii ianuarie 2014.

Trenduri Colecții SS14

Simplist, curat și fără eforturi cu accente sportive strălucitoare; White Out este o construcție chic linear cu drapaje fluide ce re-afirmă albul ca fiind o nouă direcție cromatică îndrazneață.

     

WORLDWIDE
Worldwide sărbatorește aventura contemporană. Există un joc al proporțiilor în timp ce printurile abstracte și  drapajele se unesc într-o explozie grafică a eleganței feminine.        
 
PRETTY THINGS
O întâlnire romantică în care texturile florale, pliurile îndrăznețe și umbre în nuanțe de zahăr se întâlnesc într-o  explozie de stil. O stratificare superbă, decupaje atente din dantelă și o strălucire metalică defines acest stil eclectic și personifică estetica feminină contemporană.       

PAINT BOX
O explorare contemporană a cromaticii ce unește culorile primare cu siluetele simple într-o  explozie a diveristății de tonuri.

Articole de piele colorate combinate cu articole neutre de lux crează contraste ce scot superb în evidență colecția.        

90S LUXE
O eleganță lejeră și sofisticată definește re-întoarcerea la eleganța sartorial a aniilor 90. Croielile monocromatice și articolele de piele punctează estetica urbană minimalistă într-o redefinire a clasicului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod