Prima petrecere 3D în România

Gillette Fusion ProGlide te invită la Disco 3D Party, prima petrecere 3D din România.

Gillette Fusion ProGlide te invită la Disco 3D Party, prima petrecere 3D din România.

Disco 3D Party are loc sâmbătă, 17 martie, în 5 oraşe din România, începând cu ora 00:00 și este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru iubitorii de muzică și tehnologie. 

Invitații vor avea ocazia să descopere inovațiile celui mai nou aparat de ras de la Gillette, Gillette Fusion ProGlide şi să se bucure de spectacolul oferit  de proiecțiile 3D și de muzica mixată de DJ celebri. 

Evenimentul are loc, simultan, în următoarele orașe și locații: Fratelli Studios din București, Fratelli Lounge&Club din Constanța, Fratelli Lounge&Club din Timișoara, Obsession din Cluj, Queens din Iași.

De asemenea, 3D Disco se desfășoară simultan și în Serbia și Bulgaria. Proiecțiile 3D vor fi acompaniate de muzică electronică mixată de DJ celebri precum Adrien Villanova în București, Mark Rae în Constanța, Marco Magistro în Timișoara, Cedric la Luna în Cluj, Westfunk în Iași. 

Vino la prima petrecere 3D din România și poți avea șansa de a câștiga premii oferite de Gillette Fusion ProGlide și de a petrece alături de Narcis Răducan, director tehnic FC Steaua.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod