Play & Win, cei mai bine plătiţi compozitori din Sud-Estul Europei

14 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Play & Win, cei mai bine plătiţi compozitori din Sud-Estul Europei
Sebastian Barac (25 de ani), Marcel Botezan(24 de ani) şi Radu Bolfea(24 de ani) sunt cei trei compozitori care au compus piesele Innei, cu care artistă a cucerit clasamentele de specialitate din: Spania, Franţa, Marea Britanie sau Statele Unite.
 
Cu toate că implicarea lor în proiectul Inna le-a schimbat viaţa, Play & Win au gustat din succesul european odată cu lansarea piesei 'Kylie' a băieţilor de la Akcent.
 
Câteva din rezultatele care merită amintite:
 
- disc de platină în Spania cu piesă 'Hot' a Innei pentru 40.000 copii vândute.

- disc de argint în Marea Britanie pentru 250.000 copii vândute ale piesei 'Hot'. 'Hot' a ajuns până pe #6 în UK Singles Chart, iar 'Amazing' pe #14.
- locul 1 în Billboard Hot Dance Airplay, 'Hot' fiind prima piesă românească ajunsă pe prima poziţie într-un clasament Billboard.
- locul 1 în clasamentul de airplay al Franţei cu 'Hot' şi 'Amazing', #6 în clasamentul de vânzări cu 'Hot' (peste 80.000 copii vândute) şi #2 cu 'Amazing' (peste 100.000 discuri vândute)
 
Odată cu succesul proiectului Inna, Play & Win primesc nenumărate cereri de colaborare cu artişti din Rusia, Ucraina, Polonia, Franţa sau chiar Marea Britanie.
Arkady, miliardarul rus care a apărut alături de Lady Gaga în videoclipul 'Alejandro', le-a oferit băieţilor suma de 100.000 de euro pentru a-i compune o piesă.
 
Întrebaţi de succesul pe care îl au, băieţii au declarat: "După 12 ani de creaţie în industria muzicală, am prins experienţa necesară pentru a ajunge în topul radiourilor internaţionale. Ne bucurăm foarte mult că lumea ascultă şi cumpără muzica noastră.
Promitem să vă surprindem în continuare cu producţii de succes internaţional."

 
Cu peste 300 de single-uri înregistrate la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Play & Win sunt cei mai prolifici compozitori din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod