Peste 150.000 de vizualizări pentru „Şi eu sunt Varan”, cea mai nouă parodie a Mondenilor de la Prima TV

Cel mai aşteptat verdict juridic al anului a dat naştere celui mai urmărit viral al verii. „Şi eu sunt Varan” circulă, deja, cu viteza luminii pe internet.
O noapte pentru scrierea versurilor, 10 ore pentru înregistrarea cântecului, aşa se poate descrie, pe scurt, procesul de fabricaţie al celei mai noi parodii marca Mondenii. Ideea a fost a lui George Dogaru, regizor la Mondenii, şi a lui Bogdan Cotleţ, cel din urmă scriind, împreună cu Pavel Bârsan, versurile inspirate din verdictul în cazul ICA. Produsul finit, “Şi eu sunt Varan”, este un viral care a depăşit, în mai puţin de 24 de ore, 150.000 de vizualizări pe YouTube.

“După o întâlnire Mondenii, am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva în legătură cu toată nebunia asta.
Ni s-a părut un subiect bun de parodie. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva profesionist şi cu un umor de calitate”
, spune actorul Alex Bogdan. Alături de cei trei Mondeni, au mai lucrat Ana Bianca Popescu, Ramona Cutina şi Corina Moise, artiste care au lăsat pentru scurtă vreme scena teatrului pentru a se dedica acestei “campanii”.

Reacţiile la vizualizarea viralului au fost şi pro, şi contra, dar Mondenii subliniază că este vorba de un pamflet, orice suspiciune de partizanat fiind total neavenită.
“Şi eu sunt Varan”, videoclipul care s-a răspândit cu viteză şi pe reţelele de socializare, poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=rh2dcW4lBUQ.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod