Peste 1500 de dansatori participa la Summer Start Flash Mob

11 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Peste 1500 de dansatori participa la Summer Start Flash Mob
Mai mult de 1500 de dansatori de la cele mai bune scoli de dans din Romania vor fi prezenti duminica, 13 iunie, la ora 20.00 in Piata Constitutiei alaturi de Alex Velea pentru a da startul vacantei. Summer Start Flash Mob se anunta a fi cel mai mare flash mob din Romania.

Pe langa dansatorii profesionisti coordonati de One Beat Dance Studio, la evenimentul din Piata Constitutiei sunt invitati toti cei care vor sa se bucure de inceputul vacantei prin cel mai mare dans in sincron facut pana acum in Romania.


Oricine poate invata dansul fie din videoclipul piesei Don't say it's over, fie dupa tutorialul facut special de Alex Velea, iar inscrierile sunt in continuare deschise pe www.alexvelea.com.

Aici puteti urmari cum s-au descurcat cu dansul din Don't say it's over echipa HaHaHa Production - Smiley, DJ Cell Block, Don Baxter, la fel si Deepside Deejays, Lora, Cabron, Wanda, Missy Crissy si alti invitati surpriza.

Pentru ca Summer Start Flash Mob da startul vacantei, si www.alexvelea.com trece la design-ul de vara.
Pe 13 iunie, in ziua evenimentului, site-ul oficial Alex Velea isi schimba infatisarea intr-una mai colorata.

Lansat in luna aprilie a acestui an, Don't say it's over este cel mai recent single semnat Alex Velea. Piesa va fi inclusa pe albumul Secret produs de HaHaHa Production si casa de discuri Roton, planificat sa apara la inceputul acestei veri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod