Patru români pasionați, în cursa pentru premiul de 15.000 de lei oferit de Krüger&Matz!

Campania “Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea” se apropie de final – doi români vor câștiga marele premiu oferit de brandul polonez de IT&C
Mii de români cu pasiuni diverse s-au înscris in concursul național “Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea”, organizat de Krüger&Matz, cu susținerea lui What’s UP și a Oanei Tache, iar acum a venit momentul ca patru dintre aceștia să intre în cursa finală, pentru cele două premii în valoare de 15.000 lei brut!

What’s UP și Oana Tache, cele două vedete care au fost alături de Krüger&Matz încă din momentul lansării brandului de IT&C în România, și-au urmat pasiunea și au transformat-o într-un job full-time pe care îl iubesc, iar acum sunt pregătiți să-i susțină pe toți cei care vor să facă același lucru.

Scriu versuri și fac muzică încă din copilărie, iar pasiunea mea pentru rime, note și cuvinte s-a transformat fără să-mi dau seama în cea mai tare meserie din lume! Trăiți fiecare clipă, fiți spontani, munciți pentru visele și pasiunile voastre și veți ajunge exact acolo unde vă doriți! Vă țin pumnii, abia aștept să văd cine va câștiga cele două burse oferite de Krüger&Matz”, a spus What’s UP.

Oana Tache s-a întors recent din caravana Krüger&Matz: aceasta a mers să îi cunoască personal pe cei 4 finaliști ai concursului și să afle povestea pasiunii lor! Mai departe, pentru fiecare dintre ei, Krüger&Matz va realiza câte un material video despre pasiunea lor.
La finalul campaniei, materialele vor fi urcate pe  www.pasiuneata.ro, iar publicul va putea să-și voteze favoritul. Cei doi mari câștigători vor fi aleși prin votul publicului și al juriului (echipa Krüger&Matz, alături de Oana Tache și What’s UP).

Când visezi, nu există limite, doar multă pasiune, muncă și încredere! Și îmi place la nebunie campania Krüger&Matz, pentru că, la final, doi norocoși vor fi mult mai aproape de indeplinirea viselor lor, de transformarea pasiunilor în realitate și, de ce nu, în lifestyle! Sunt fericită că am avut ocazia să-i cunosc personal, în timpul caravanei, pe finaliștii concursului “Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea”, pentru ca m-au inspirat și convins  să “împrumut” din pasiunile lor. Așa că mă apuc de escaladă și fotografie și abia aștept să văd către cine vor merge premiile de 15.000 lei”, a spus Oana Tache.

Cei patru finaliști ai campaniei “Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea” sunt tineri, pasionați și foarte determinați să facă din pasiunea lor un mod de viață, fie că este vorba de fotografie, călătorii, escaladă montană sau motociclism.

Ana Maria Apostescu, prima finalistă a campaniei “Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea”, are 23 de ani, este din Câmpulung Muscel şi este pasionată de fotografie şi călătorii.
Dacă va câştiga premiul cel mare, vrea să îşi ducă părinţii într-un concediu de vis în Maramureş, să îşi ia un aparat foto performant şi să îi amenajeze nepoţelei sale un părculeţ de joacă. Mai multe detalii despre pasiunea sa, aici: http://www.pasiuneata.ro/applications/?id=1469

Cel de-al doilea finalist al concursului, Mihai Răducu, are 34 de ani, este din Piteşti, iar cea mai mare pasiune a sa este motociclismul, pentru senzaţia de libertate pe care i-o oferă această activitate. Nu are însă o motocicletă a lui, aşa că visează să îşi cumpere una, cu bursa de la Krüger&Matz. Puteți afla mai multe despre pasiunile sale de aici: http://www.pasiuneata.ro/applications/?id=2998

Adrian Stamate, a treia persoană intrată în finala concursului, este pasionat de fotografie şi chiar şi-a transformat această pasiune într-un job.
Dacă va câştiga premiul de 15.000 brut, vrea să își cumpăre echipamente foto performante, care îl vor ajuta să îşi facă mai bine meseria. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre pasiunile sale: http://www.pasiuneata.ro/applications/?id=3652

Cea de-a patra finalistă a campaniei, Sofia Dumitrescu, va atinge, la propriu, cele mai înalte culmi, dacă va câştigă bursa Krüger&Matz: tânăra pasionată de escalada montană îşi doreşte să urce pe Mont Blanc, cel mai înalt vârf din Alpi. Detalii despre pasiunea sa puteți găsi aici: http://www.pasiuneata.ro/applications/?id=4222

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod