Patricia de la Amadeus lasa muzica pentru moda

Violoncelista si-a impartit timpul mereu intre cursurile de la Conservator si programul intens alaturi de colegele sale de la Amadeus. Tot timpul intre facultate si concerte, Patricia nu a reusit sa acorde suficient timp celorlalte pasiuni, asa ca imediat ce a absolvit cursurile Conservatorului bucurestean, artista a inceput sa isi dezvolte cunostintele despre styling si design vestimentar cu ajutorul cursurilor autorizate pe care le urmeaza.
Se documenteaza permanent despre acest domeniu, pentru a reusi sa se ridice la nivelul asteptarilor indrumatorului ei, profesorul Ovidiu Buta. “Intentionez sa imi formez o idee cat mai ampla despre tot ce inseamna moda si sa acumulez cat mai multe informatii de la oamenii cu experienta in domeniu, pe care apoi le voi dezvolta in propriile proiecte. Nu voi renunta sub nicio forma la muzica, ambele pasiuni, atat muzica cat si moda imi pun in valoare latura artistica si sunt convinsa ca voi reusi sa le imbin cu succes”, spune Patricia.

Activitatea Patriciei in domeniu a inceput deja, cu o prima sedinta foto organizata de ea, in calitate de stilist, avand alaturi o echipa formata din fotografa Christina One, make-up artist-ul Dagmar Oprea si ca model pe Nadia Hu: “Nadia a fost alegerea ideala pentru conceptul meu, avand trasaturi asiatice, un par perfect si o aliura feminina si delicata.
Shooting-ul nu a fost lipsit de peripetii, daca initial gandisem ca si locatie doar stancile malului bulgaresc,  varsta Nadiei ne-a dat planurile peste cap, deoarece aceasta este minora iar actele necesare parasirii tarii nu puteau fi obtinute in timp util, asa ca a trebuit sa adaugam briza litoralului romanesc. Astfel, in Bulgaria am fost nevoita sa-mi fiu propriul model, inlocuind-o pe Nadia. Am lucrat cu 13 tinute, nu sunt superstitioasa, sapte au fost semnate Rhea Costa si sase create de catre mine”
, declara Patricia.

Dupa ce va finaliza cursurile din Romania, Patricia intentioneaza sa isi aprofundeze cunostintele la un institut de moda din strainatate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod