Pantofii adidas din colecția Stan Smith personalizați de Pharrell Williams

Optimismul prin care Pharrell Williams se remarcă este subliniat de noua colecţie de pantofi adidas Stan Smith pe care artistul îşi pune semnătura. Colecţiile adidas Stan Smith sunt întotdeauna aşteptate de fani. Un aspect care a sporit entuziasmul fanilor a fost acela că, în videoclipurile lui Pharell, pantofii adidas Stan Smith se remarcă prin design-ul iconic.
Începând cu 28 mai, Pharrel Williams și bine-cunoscutul boutique din Paris pun la dispoziția fanilor zece perechi de pantofi din colecția Stan Smith în ediție limitată personalizate chiar de artist. Design-ul ales de artist este inspirat din liniile iconice ale pantofilor sport adidas Stan Smith. Fiecare pereche se bucură de un imprimeu unic, cu forme stilizate realizate manual de Pharrell Williams. Colecția limitată va fi disponibilă pe diverse mărimi.

Într-un efort de a aduce zâmbetul pe buzele celor care au mare nevoie de acest lucru, întregul profit și veniturile acestei colecții vor fi donate asociației One Hand To anOTHER.

Viitoare produse din colecția newadidas = Pharrell Williams vor fi lansate în această vară, la început de august.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod