(P) Un bucureştean a băgat o sută de lei în bancomat şi a scos 500 de lei

22 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza

Întâmplarea a avut loc joi seară la un bancomat din zona Cotroceni. Radu Anton Paraschiv, fiind pe ultima sută de metri cu pregătirile de vacanţă, s-a oprit în drum spre casă pe Şoseaua Cotroceni, la un ING Office. Vorbeşte la telefon preţ de câteva minute, apoi introduce în bancomat o sută de lei. Scoate 500.

"E culmea” mi-am spus, şi deşi la rândul meu eram în vacanţă, m-am gândit că nu pot să ratez o astfel de ştire şi am decis să-l întreb cum şi ce a făcut.


 
Şi-a scos nonşalant cardul din portofel şi mi-a explicat: "Nu ştii de ING Foto Card? E ING Card Cont'ROL-ul, doar că pe el poţi să-ţi pui ce poză vrei, să ţi-l personalizezi după pofta inimii. Eu mi-am pus o fotografie cu o sută de lei, primii pe care i-am făcut. Şi de atunci tot fac bani, dar şi muncesc pentru ei”.
 
Cum am ajuns acasă am şi intrat pe www.ing.ro/fotocard. Acolo am văzut că poţi nu doar să-ţi pui ce poză din arhiva personală vrei dar au şi ei un catalog cu multe, multe fotografii, pe diverse categorii, din care poţi să-ţi alegi.
Până la urmă m-am oprit la una cu un urs polar superb din catalogul în ediţie limitată de la revista Naţional Geographic. Aceasta cred că e una dintre cele mai bune investiţii pe care eu am făcut-o în ultima luna. Aşa am un card pe care mi-e drag nu doar să-l folosesc ci şi să-l privesc. 

//
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod