Oana Turcu te învață cum să te ferești de arsurile solare la plajă - crema cu unt de Shea

Oana Turcu, vedeta de televiziune care deține de 12 ani un brand de cosmetice naturale care îi poarta numele, a ajuns pentru prima dată pe litoral, la Mamaia, weekendul trecut, în cele mai fierbinti zile din acest an. Oana a stat fără probleme la soare, fără să-și ardă pielea și spune că deține un secret, pe care ni-l împărtășește acum.

Oana Turcu, vedeta de televiziune care deține de 12 ani un brand de cosmetice naturale care îi poarta numele, a ajuns pentru prima dată pe litoral, la Mamaia, weekendul trecut, în cele mai fierbinti zile din acest an.

 Oana a stat fără probleme la soare, fără să-și ardă pielea și spune că deține un secret, pe care ni-l împărtășește acum: "Secretul stă în cercetările pe care laboratoarele italiene de ultimă generație le-au făcut, pentru a obține creme cu înaltă protecție.

Acum, copilașii și persoanele cu pielea extrem de sensibilă pot face băi de soare, însă numai dacă folosesc o crema solară de înaltă protecție SPF50. Alături de substanțele hidratante și nutritive extrase din Aloe și unt de Shea, conține o eficientă combinație de filtre UVA și UVB cu spectru larg și Dioxid de Titan, pentru a crește garanția protecției. Pentru cei care nu au nevoie de protectie maximă, dar nu au probleme mari, există Crema Solară SPF30 care îți ferește pielea de îmbatrânire prematură.
Atentie, însă! Nu expuneți copiii la soare fără o cremă cu minim SPF30! Se aplică înainte de expunerea la soare sau solar, apoi din 2 în 2 ore. Nu se lipește dupa aplicare și evită efectul de "dunga albă".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod