Noua linie de parfumuri ELODE, inspirată din ultimele tendințe ale modei

Casa de parfumuri franceză ELODE a introdus în 2012 o linie nouă de parfumuri ce dezvăluie frumusețea interioară a femeilor. ELODE celebrează unicitatea femeii moderne și îi desăvârșește stilul elegant cu parfumuri inspirate din ultimele tendințe ale modei.

Linia de parfumuri ELODE oferă o gamă largă de arome, fiecare abordând cate un tip diferit și unic de femeie:

ESSENCE D'OR
este parfumul destinat unei femei excepționale, care atrage instantaneu atenţia, nu doar prin felul în care arată, ci și prin felul ei de a fi. Un parfum captivant, cu o aromă fructată proaspătă de portocală amaruie și piersică, ce lasă apoi să se dezvăluie inima de mosc și flori de iasomie, trandafiri și magnolie albă.
 

INNER  CODE
unește eleganța, stilul, modernitatea și senzualitatea specifică femeilor tinere, radiante și sofisticate.

Un parfum modern, oriental, cu note de lychee și frezie, ce aduce energie și revelație. O aromă florală de magnolie și iris combinată cu cu ghimbir și piper, face ca fiecare secundă a vieții să pară un miracol. Notele finale de mosc și chihlimbar îmbogățesc parfumul, lăsând o atingere usoara,caldă și feminină.
 

ENIGMATIC
dedicat femeilor sexy cu atitudine. Acest parfum te transportă într-o lume senzuală, de vis, în care totul este posibil și unde îţi poţi dezlănţui curiozitatea şi spiritul de aventură.
Notele de vârf de citrice şi verbena dezvaluie un buchet floral de crini, iasomie şi trandafir dulce. Vanilia, moscul şi lemnul de santal completează amestecul de arome.


SO LOVELY
este expresia unei femei fermecătoare, optimiste și  vibrante, care iubește să viseze și trăieşte o viață de basm. Notele de vârf vibrante de mere, citrice, bergamotă și pară ne dezvăluie un buchet floral şi feminin de magnolie și caprifoi dulce.  Senzualitatea lemnului și a moscului finalizează acest parfum care te face să te simţi...atât de minunat!


Selectează unul dintre cele patru noi parfumuri, pe cel care îţi exprimă cel mai bine stilul și îţi dezvăluie frumusețea interioară.

Alege parfumul ELODE potrivit ţie și lasă-l să devină elixirul tău secret!

Distribuţie: Nationala

Preţ recomandat: 25 lei

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca pe 10 Feb 2014, 14:15
    caut inner code

    Stie cineva unde se vinde parfumul inner code.Il caut si nu-l gasesc nicaieri.Multumesc.

    2
    0

  • Andreea pe 5 Ian 2014, 16:12
    ESSENCE D'OR

    Parfumul Essence D'OR are un miros superb. Este un parfum foarte elegant, sofisticat și simplu în același timp, dulce și fresh. O aromă unică, perfectă pentru femeile puternice! Super!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod