Mirela Stelea încântă Emiratele Arabe: își expune creațiile, pentru a treia oară, la Dubai Bride Show!

Mirela Stelea a revenit în Emiratele Arabe Unite și participă pentru a treia oară la cel mai mare târg de ceremonie din Orientul Mijlociu, Dubai Bride Show.

Designerul român deține propriul stand în cadrul expoziției de amploare vizitată de peste 45.000 de oameni din întreaga lume. Special pentru Dubai Bride Show, Mirela Stelea a realizat colecții capsulă de rochii de mireasă și rochii de cocktail, ideale pentru evenimentele speciale din viața fiecărei femei. La fel ca și anul trecut, standul Mirela Stelea este decorat cu imagini din ședințele foto de campanie pe care designerul le-a realizat pentru colecțiile sale.

“Piața din Dubai este una cu totul specială.

Există un mix surprinzător de public, localnici care încă respectă tradițiile vestimentare, dar care își aleg haine moderne pentru evenimentele familiale, localnici care preferă hainele moderne, precum și turiști străini și femei de afaceri din alte țări care locuiesc în Dubai, deschise spre tot ce înseamnă nou și în trend în modă. Dubai a fost dintotdeauna un loc special pentru mine. Am participat la Dubai Fashion Week acum doi ani, iar acum sunt pentru a treia oară la acest târg de ceremonie.
Suntem abia în prima zi a evenimentului, însă reacțiile sunt foarte bune”
, declară Mirela Stelea.



Vestimentațiile designerului român au fost până în prezent disponibile în mai multe magazine din zonele turistice ale Dubai-ului. Mirela Stelea și-a propus ca prin acest eveniment să deschidă noi colaborari cu piețe din Oman, Liban, China și India.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod