Natalia Selegean mai sexy ca niciodată! Cum arată polițista de la X Factor în cel mai nou și incendiar shooting

Frumoasa orădeancă s-a reinventat din nou. Natalia Selegean a realizat de curând un shooting absolut incendiar pentru proiectele muzicale la care lucrează. În ultima vreme, polițista de la X Factor și-a schimbat culoarea părului, și-a remodelat minunat trupul, lucrează cu un dansator profesionist la coregrafii și, bineînțeles, în studioul Class Music cu Mihaela Cernea. Naty este o forță!

Natalia este acel tip de artist care a înțeles că munca este de fapt temelia unei cariere de succes. Astfel, cântăreața s-a mutat la București pentru muzică, și-a consolidat echipa și rezultatele au apărut. Acum, Naty lucrează la un nou single pe care îl va prezenta fanilor în cel mai scurt timp.

„De ceva vreme, mi-am impus un stil de viaţă sănătos care include, bineînţeles, mult sport, o dietă echilbrată, fac lucruri care mă fac fericită, iar rezultatele se pot vedea chiar şi în cel mai "proaspăt" shooting.

Am lucrat la aceste fotografii, care de altfel sunt cele mai îndrăzneţe de până acum, împreună cu o echipă de profesionişti, oameni frumoşi, cărora le muţumesc din suflet şi anume: Lucian Bora (22Studio, fotograf), Sorin Papa (make-up artist), Galina Prokopovici (Hair stylist), Catalina Kovacs (styling). În continuare lucrez la viitoarele proiecte muzicale şi nu numai, urmează lansarea noului single şi mă pregătesc pentru seria de evenimente din această vară”, a mărturisit Natalia.
 



Cel mai noi single al artistei se numește My vow: https://www.youtube.com/watch?v=xRfSVMrTZjU la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.



Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod