Moda a la Paris cucereşte Romania prin noua colecţie La Femme

Moda romantică a Parisului cucereşte Romania! Curentul retro revine puternic în sezonul primăvară vară 2013, iar noua colecţie La Femme te duce cu gândul la divele pariziene de altădată şi stilul lor inconfundabil: fuste cloş, pantaloni pană şi materialele preţioase!

Noua colecţie La Femme te trimite în seducatorul Paris al anilor ’60!

Moda retro clasic a la Coco Chanel dă farmec oricărei femei! Colecţia primăvară vară 2013 La Femme este produsă în Franţa şi este inspirată din materiale preţioase precum brocartul, voalul, dantela şi tripul voal pentru a crea o poveste romantică a trecutului într-un prezent retro.

De la rochii seducătoare din dantelă la combinaţii delicate de triplu voal sau brocart, La Femme şi-a propus să transforme orice femeie într-o divă pariziană.

Pantalonii pană a la Jane Birkin, fustele cloş a la Brigitte Bardot şi gulerele detaşabile elegante creează ţinute chic&tendy a la Paris.

La Femme nu uită nici de clasica combinaţie alb si negru păstrând tradiţia modei franceze. Noul sezon  pune accentul pe bicromatism cu tonuri de bază senzuale: negru şi alb, nude şi alb sau nude şi negru, în stilul combinaţiilor pe care le purta Edith Piaf .

Moda a la Paris şi online prin noua platformă LaFemme.ro

Dacă deja te-am dus cu gândul la Champs Elysees şi Le Tour Eiffel, atunci te invităm să faci o călătorie online pe www.lafemme.ro.

Începând cu 8 Aprilie 2013, se lansează o nouă platformă online pentru a veni în ajutorul fanelor brandului care îşi doresc o modalitate mai uşoară de a face cumparaturi.

Pentru toate iubitoarele modei a la Paris, La Femme a pregătit reduceri şi oferte speciale în toată luna aprilie 2013. Şi pentru că nu există pariziancă care să nu poarte o esarfă, La Femme oferă atât în magazinele online cât şi în cele offline în luna aprilie cadou câte o eşarfă la fiecare  cumparatură mai mare de 150 lei.

În prezent, reţeaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate în Bucureşti, Constanţa şi Piteşti.
În următorii ani vor fi inaugurate alte magazine, în diferite locaţii din Bucureşti şi din ţară.  




1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod