Mirela Stelea, o apariție greu de uitat! A purtat o rochie roșie îndrăzneață cu decolteu adânc!

Mirela Stelea a avut la petrecerea Viva! una din aparițiile memorabile ale serii. Designerul vestimentar a purtat o creație proprie superbă, o rochie roșie cu un decolteu posterior extrem de generos care a atras atenția invitaților și a zecilor de fotografi și cameramani prezenți la eveniment.
Cea mai recentă creație vestimentară a Mirelei Stelea este realizată din atlas cu mătase naturală, de culoare roșu-vișiniu, fină precum petalele de tradafiri, cu guler șic, în formă de colier, și un croi tip sirenă, construit astfel încât să evidențieze în mod plăcut silueta impecabilă a designerului.  

Mirela Stelea a stârnit o mare de blitzuri în momentul în care a ajuns la panoul oficial al evenimentului, în mod special atunci când a efectuat o piruetă expunând și partea dorsală a creației.
Mai exact decolteul posterior extrem de îndrăzneț care îi dezvelea spatele gol. 

Creația face parte din linia specială Red Carpet pe care Mirela Stelea abia a realizat-o și va fi disponibilă publicului începând de săptămâna viitoare. 

Mirela Stelea și-a creat deja o tradiție din apariții vestimentare deosebit de sexy, designerul optând des pentru rochii îndrăznețe, foarte feminine, cu decupaje generoase menite să îi evidențieze silueta impecabilă. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod