Mirela Stelea a întinerit cu 5 ani! Iată ce tratament a urmat, în premieră pentru România!

Ea are în prezent un ten mai luminos și mai ferm chiar și decât în urmă cu cinci ani când s-a căsătorit civil cu Bogdan Stelea. Admirată pentru frumusețea sa naturală, Mirela continuă să stea departe de intervențiile chirurgicale estetice, dar apelează în prezent la o serie de tratamente revoluționare ce au scopul de a-i reda tenului luminozitatea și fermitatea de altă dată.
Designerul vestimentar este prima vedetă din România care a apelat la tehnologia viitorului, adusă în premieră în România de renumitul medic chirurg Constantin Stan la clinica lui din București, S Clinic. 

Este vorba de o suită de patru aparate, S Light, S Depigment, S Firm și S Endolift, cele mai avansate sisteme de regenerare a țesutului cutanat prin lumină laser, care nu necesită recuperare și au rezultate comparabile cu intervențiile estetice chirurgicale.

Mirela Stelea a urmat tratamentul S Firm ce a avut ca scop  regenerarea din profunzime spre suprafață a pielii din jurul ochilor si a liniei mandibulei, prin proiecția de lumină laser controlată furnizată de aparatul unic în România. Ca rezultat, în zonele parcurse de fasciculul laser, în profunzimea pielii, s-a format un nou țesut cutanat întins, neted, uniform ce va da în final aspectul de lifting, fără a se apela astfel la bisturiu. Intervenția nu lasă urme vizibile și nu necesită timp de recuperare.
 
„Când apelezi la cei mai buni specialiști din țară nu mai ai emoții. Am avut deplină încredere în domnul doctor Constantin Stan și în medicul dermatolog Oana Spânu, știind vasta lor experiență. De la o vârstă este important să previi pentru a nu fi nevoită apoi să încerci să repari ceea ce nu se mai poate repara. Vrei, nu vrei, tenul îmbătrânește, pielea se lasă și de aici pot apărea multe complexe. Mă simt datoare să experimentez și, atunci când descopăr ceva ce are cu adevărat rezultat, să îl urmez constant. Deja văd primele rezultate, deși aspectul final se va vedea abia peste câteva săptămâni. Simt că am pielea mai frumoasă chiar și decât acum cinci ani!”, declară Mirela Stelea. 
 
 

„Pielea întinsă, fermă, lipsită de imperfecțiuni este dorința oricărei femei, indiferent de vârstă, dar mai ales atunci când anii încep să-și facă simțită prezența. Cu trecerea timpului se adună o multitudine de motive pentru ca pielea să piardă din strălucire: expunerea frecventă la soare, fumatul, lipsa unui regim de viață organizat și oboseala cronică, modificările hormonale, poluarea, stresul, procesul natural de îmbătrânire. Treptat, își fac apariția ridurile, petele pigmentare, petele vasculare, pielea devine laxă și în exces, se pierde tonusul cutanat pe față și gât, porii devin tot mai vizibili. Cu ajutorul unor sisteme laser versatile, de ultimă generație, se pot trata toate aceste imperfecțiuni, individualizat, prin efectul de biomodulare a melaninei și hemoglobinei, dar și prin regenerarea colagenului”, declară Dr. Oana Spânu. 
 
 

Dr. Constantin Stan, medic chirurgie plastică și reparatorie, primar ORL, subliniază necesitatea îmbinării metodelor clasice cu cele moderne non sau minim invazive. 
„Cred că este foarte util să facem procedee mai puțin agresive, inclusiv chirgicale. Sau să le îmbinăm cu partea externă de terapie cu lumină pentru îmbunătățirea structurii pielii, decât să facem procedee chirugicale care merg pe o singură direcție și distrug naturalețea.Putem începe tratamentele de la vârsta la care simțim că trebuie să facem o schimbare. Nu discutăm neapărat de întinerire ci de îmbunătpățire și despre a face viața pacientului mai bună”, declară Dr. Constantin Stan.
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod