Mineralium Dead Sea - Highway to Beauty. Bucura-te de frumusetea sanatatii!

Mineralium Dead Sea organizează în perioada 24-25 august evenimentul “Highway to Beauty”, ce va avea loc în stațiunea Mamaia, județul Constanța, plaja IAKI BEACH.

Mineralium Dead Sea organizează în perioada 24-25 august evenimentul “Highway to Beauty”, ce va avea loc în stațiunea Mamaia, județul Constanța, plaja IAKI BEACH.

Conceptul evenimentului promovează importanța frumuseții prin sănătate și sugerează drumul inițiatic al redescoperirii frumuseții aflate în fiecare reprezentantă a sexului frumos. Între 24 și 25 august, Autostrada Soarelui se va transforma în Autostrada Frumuseții.

Evenimentul “Highway to Beauty” începe pe 24 august, când echipa Mineralium Dead Sea impreuna cu AUDI, partenerul oficial al evenimentului vor pleca din București, având ca destinație stațiunea Mamaia, județul Constanța via Autostrada Frumusetii (A2).
Pe autostradă vor exista 2 opriri în benzinăriile Rompetrol Litro situate la km 88 si la km 139, unde vor fi organizate sesiuni scurte de Zumba, ce vor dura 5-10 minute. Frumusețea este interconectată cu sănătatea, de aceea Mineralium Dead Sea a ales unul dintre cele mai feminine și reconfortante sporturi, anume Zumba.

Ziua de sâmbătă, 25 august, este destinată workshop-ului Frumusețe VIA Sănatate. Acesta se va desfășura pe plaja IAKI BEACH din Mamaia și va fi susținut de specialiști în beauty și nutriție.
În cadrul workshop-ului se vor aborda teme de discuție precum: ingredientele cheie din produsele cosmetice, modalitățile de folosire a produselor cosmetice, îngrijirea tenului cu probleme, prevenirea îmbătrânirii tenului.

Specialiștii prezenți la eveniment vor răspunde întrebărilor legate de îngrijirea tenului. Printre acestea se numără:


•    “Ce trebuie să conțină produsele pe care le folosim și cum ne ajută ingredientele acestora pentru a avea mereu o piele frumoasă și sănătoasă?”
•    “Când și in ce ordine aplicăm produsele cosmetice pentru a obține efecte maxime?”
•     “Cum tratăm eficient acneea și cum scăpăm de urmele lăsate de aceasta?”
•    “De ce să optăm pentru operații estetice pentru a estompa semnele de îmbătrânire când inovația produselor cosmetice ne poate da același rezultat?”
•     “Cum influențează alimentația modul în care pielea arată?”
•     “Cum să ne îngrijim pielea astfel încât să rămână mereu fină și fermă?”.


De asemenea, printre speakerii evenimentului se numără un nutriționist, care va prezenta diverse programe de alimentație și sport, adjuvante ale unui stil de viață sănătos și a unei pieli frumoase.
Workshop-ul se va incheia cu o sesiune de ZUMBA, de inviorare pentru trup si suflet. Echipa condusa de antrenoarea Elena Ploesteanu ii va initia pe toti cei prezenti pe plaja IAKI BEACH in ritmuri de ZUMBA.

Mineralium Dead Sea este noua gamă de produse pentru îngrijirea pielii și a tenului de la Marea Moartă. Misiunea MINERALIUM constă în stabilirea unui nou standard în estetica feminină prin crearea unei linii de produse ce combină beneficiile mineralelor de la Marea Moartă cu ingredientele active Sederma - lider mondial în industria cosmeticelor.

Produsele cosmetice MINERALIUM sunt destinate tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului cu probleme, fără a conține parabeni, alergeni și fără a fi testate pe animale. Printre beneficiile produselor MINERALIUM se numără netezirea și catifelarea pielii, curățarea și regenerarea în profunzime, calmarea iritațiilor, a senzațiilor de mâncărime și de arsură. Datorită ingredientelor naturale, MINERALIUM stimulează circulația și acționează ca un antibacterian natural, oferind relaxare profundă.



Mineralium Dead Sea este disponibil în România în 4 game, fiecare destinată câte unui tip de piele, astfel: Gama HydraSource - destinată tuturor tipurilor de ten, Gama Matte&Clear pentru tenul mixt și gras, Gama Youth Source – produse antiaging și Gama Mineral Therapy – produse pentru îngrijirea coroporală.    

Produsele Mineralium Dead Sea sunt disponibile în România la prețuri cuprinse între 45 ron și 100 ron și pot fi achiziționate online.  Mai multe informații despre eveniment si produse, precum și magazinul online se găsesc pe www.mineralium.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod