Miki a filmat un nou videoclip

Facebook Twitter Comenteaza
Miki a filmat un nou videoclip

Intr-o superba rochie rosie, cu buclele aramii si un zambet absolut fermecator, feminina si cuceritoare, Miki intampina vara alaturi de un latino lover si... un Ferrari.

Cam aceasta este modul in care a surprins-o regizorul Florin Botea in noul videoclip "Mami, Te Quiero", al doilea extras pe single de pe albumul "Labirintul inimii", lansat anul trecut.

Pentru acest clip, Miki il are ca invitat pe Jorge, un tanar cantaret. Impreuna, interpreteaza o piesa care vorbeste despre iubiri de-o vara si juraminte ce se uita intr-o secunda. In videoclip apare si regizorul Iulian Moga, intr-o ipostaza inedita, aceea de actor si cataret. Melodia poarta semnatura lui Connect-R.

Iniviati speciali in videoclip sunt Andreea si Dragos, cei doi copii care apar si in clipul anterior - "Labirintul inimii". Ei reproduc in miniatura cuplul Miki - Jorge.

Filmarile au durat 2 zile si au avut loc in 2 studiouri (unul dintre ele este al lui Oli de la Voltaj, bun prieten cu Miki). Fiecare solist a avut stilistul propriu: Miki a lucrat cu Oana Cogalniceanu, iar Jorje cu Catalin Botezatu.

Miki si-a dorit ca lansarea acestui videoclip sa aiba loc chiar de ziua ei. Asa ca, miercuri, pe 4 iunie, Miki merge in vizita la Catalin Maruta sa prezinte un videoclip vesel intr-o o "ora vesela".

Pentru fanii ei, Miki pregateste o noua formula de concert live. In prezent, programul ei este foarte incarcat, pentru ca la concerte si aparitii TV se adauga repetitiile cu band-ul care, in curand, o va insoti peste tot.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod