Studio One: 10000 de fotografii pentru noul lor videoclip

Facebook Twitter Comenteaza
Studio One: 10000 de fotografii pentru noul lor videoclip

Dupa un an de evenimente, 13 la numar, organizate la Chisinau, "Studio One & Friends", alaturi de cei mai cunoscuti artisti si apreciate trupe din Romania, Tania si Sergiu, componentii trupei Studio One, hotarasc sa ia o pauza stabilindu-se in Bucuresti. Artistii au inceput lucrul la cel de-al doilea album - "Road to Honey", insa pana sa-l lanseze pe acesta, ei intentioneaza sa revina in atentia publicului cu un nou videoclip care, asa cum spune Sergiu, "va face diferenta".

"Ell te iubeste" este titlul noului single pentru care au filmat videoclip si in limba engleza - "Mee loves you".
"Ell" este de fapt numele lui, "Mee" – numele ei.

"Ell te iubeste" este un videoclip semnat de Egor Levinski, cunoscut pentru regizarea mai multor filme de lung metraj si a catorva videoclipuri pentru trupa Zdob si Zdub, si fotograful Roman Ribaliov. Clipul consta intr-o productie compusa 95% din fotografii (peste 10.000 de  fotografii), cu un aparat foto de ultima generatie, care fotografiaza minim opt cadre pe secunda; aceasta tehnica "stop motion" pentru a realiza un videoclip, este folosita cu precadere in filmele marca Hollywood.

"S-a fotografiat" timp de patru zile, iar videoclipul a stat la montaj mai bine de trei saptamani, deoarece fiecare poza in parte trebuia prelucrata si randata.

Au fost "exploatate" patru locatii diferite: un hotel, un bloc nefinisat cu 16 etaje, un ring de box amenajat intr-o padure de mesteacani, o campie undeva departe de civilizatie; dificultatea realizarii acestei productii provenind din faptul ca au fost extrem de multe scene fotografiate independent.

Momentul amuzant a venit in clipa cand Tania a adormit in timpul filmarilor, ea fiind foarte obosita dupa o noapte de inregistrari in studio.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod