Meg Ryan şi John Mellencamp s-au despărţit

Meg Ryan şi John Mellencamp erau împreună din 2010


Nu părăsesc Indiana. O să mor aici John Mellencamp
Meg Ryan, pe numele său real Margaret Mary Emily Anne Hyra, născută pe 19 noiembrie 1961, este o actriţă americană, devenită celebră datorită rolurilor din comediile romantice în care a fost distribuită în anii '90. Cinci din aceste filme - "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle", "Un sărut de milioane", "Îngerul păzitor" şi "Mesaj pentru tine" - au avut încasări totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial.

Ryan a fost de trei ori nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle" şi "Mesaj pentru tine", în ultimele două jucând alături de Tom Hanks. De asemenea, Meg Ryan şi Tom Hanks au mai jucat împreună în comedia romantică "Joe împotriva vulcanului" (1990), de John Patrick Shanley.

John Mellencamp, în vârstă de 62 de ani, a devenit celebru către sfârşitul anilor '70, sub numele de scenă John Cougar, iar printre hiturile sale se numără piesele "Jack and Diane" şi "Hurts So Good".

A vândut peste 40 de milioane de albume la nivel mondial şi are peste 20 de piese clasate pe primele locuri în topurile muzicale din Statele Unite ale Americii.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod