Maria Păuna, make-up artistul vedetelor, a lăsat BMW-ul pentru Audi

Maria Păuna este make-up artistul care le face pe vedetele noastre să arate şi să se simtă senzaţional. Şi cum studiile la Paris şi talentul nativ o recomandă, Maria a avut-o drept clientă chiar şi pe Madonna.

Maria Păuna este make-up artistul care le face pe vedetele noastre să arate şi să se simtă senzaţional. Şi cum studiile la Paris şi talentul nativ o recomandă, Maria a avut-o drept clientă chiar şi pe Madonna.

După zece ani în care a fost fidelă mărcii BMW, Maria a decis să-şi schimbe maşina cu un Audi pentru că, spune ea, o reprezintă cel mai bine. “Mă gândeam de ceva vreme să îmi schimb maşina, însă voiam să găsesc o ofertă cu adevărat convenabilă. Voiam şi calitate, şi prestanţă şi să fie o maşină prietenoasă, uşor de condus.

Un prieten m-a sfătuit să nu mi-o iau cu banii jos, ci să apelez la o firmă de cesiune de leasing. Am ales împreună cu cei de la Cesiune.ro un Audi A4, 2.0 TDi - 143 cp. Am dat un avans mare la început, de 12.000 de euro, şi am rămas acum cu rate de 250 de euro”, spune Maria.

Businessul Mariei, un salon de înaltă clasă frecventat de crema showbizului, este printre cele mai exclusiviste din lume. Mai sunt încă patru femei în lume care au saloane specializate doar pe sprâncene şi machiaj.

Cesiune.ro vine cu soluţia ideală pentru situaţiile în care cei care au preluat o maşină sau un utilaj în leasing sunt forţaţi să predea bunul către firma de leasing din cauza unei imposibilităţi de plată a ratei lunare.

Prin cesiune.ro, se recuperează o mare parte din suma deja plătită. Avantajele pentru noii proprietari sunt că aceştia nu mai sunt nevoiţi să achite taxa de înmatriculare şi pot negocia atât avansul, cât şi rata lunară.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iuliana pe 11 Oct 2016, 19:59
    Bataie de joc

    Nu recomand nimanui sa aiba de-a face cu Maria Pauna, nici in postura de client, nici in cea de colaborator. Servicii de slaba calitate la preturi mari. Sunt total dezamagita de rezultatul make-up-ului avut. Mi-am exprimat nemultumirea si doamna Maria Pauna mi-a spus ca ma da in judecata. M-am intrebat de ce, pentru serviciile de cea mai joasa speta si pentru bataia lor de joc? Mai tarziu am aflat ca si altii au patit la fel, clienti, furnizori s.a. Sfatul meu, mergeti in alt salon pentru a evita astfel de neplaceri.

    0
    0

  • Elena pe 1 Aug 2012, 23:04
    VEDETA INCHIPUITA

    SA NU APELATI NICIODATA LA SALONUL ACESTEI "VEDETE"!!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod