Maraton de comedie cu Horațiu Mălăele

Regal al umorului pe 27 ianuarie, o zi pe care actorul Horațiu Mălăele o va începe cu spectacolului “Sunt un orb”, la Teatrul Elisabeta din București, pentru a-l continua pe scena Naționalului bucureștean, dăndu-i replica prietenului său de-o viață, Ion Caramitru, într-o nouă ediție a spectacolului “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”.

Două dintre cele mai aplaudate producții care-l au pe marele actor pe afiș au fost programate în aceeași zi - un semn ca anul are semne bune de belșug în umor inteligent, eleganță și spirit. Maratonul începe la Teatrul Elisabeta, la ora 18.00, pentru a continua pe scena Sălii Studio a Teatrului Național din București, de la ora 20.00.

Cele mai bine de trei ore de veselie în versuri reprezintă o excelentă provocare pentru Horațiu Mălăele, un geniu comic care a demonstrat din plin că are la îndemână toate subtilitățile minții și ale sufletului, pe care le atinge folosind toate mijloacele artei.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, neobositul Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.



Vă invităm să-l reîntâlniți la început de an în sălile de teatru, pentru ca mai apoi, așa cum spune Horațiu Mălăele, “în continuarea vieții dumneavostră să râdeți, pentru ca râsul este muzica sufletului, să vă jucați – este secretul tinereții, să citiți – este fântâna înțelepciunii, să gândiți – este izvorul puterii, să fiți calmi – este calea spre fericire, să fiți buni – este cheia succesului și să iubiți – este rațiunea de trăi”…

Biletele pentru cele două spectacole au fost puse în vânzare la casieria Teatrului Național din București, la Teatrul Elisabeta, în Unirea Shopping Center (etaj 2) și online pe bilete.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro sau în oficiile Poștei Române și în magazinele INMEDIO și Germanos semnalizate Bilete.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod