Mădălina Pamfile, extenuată de programul de noapte

De când e asistenta lui Capatos, ea nu-şi mai revine din cauza noţilor nedormite
După ce i-a luat locul Biancăi Drăguşanu, noua asistentă a lui Dan Capatos a ajuns să tânjească după o zi liberă, de parcă ar lucra toată săptămâna numai în ture de noapte. Ea a declarat pentru ziarul "Click!" că a ajuns să ducă dorul zilelor în care putea să se odihnească atât cât avea nevoie.

Deşi abia a împlinit vârsta de 18 ani şi abia a intrat în câmpul muncii, Mădălina se plânge deja de oboseală. Nopţile pierdute o dau peste cap şi nu se mai odihneşte suficient, spune ea. "Sunt foarte obosită, mă dărâmă programul de noapte. Uneori simt că nu mai pot, aş vrea să dorm mai mult, dar acum asta este. Îmi place ce fac, însă de când sunt la «Un Show Păcătos» mi s-a dat cu totul programul peste cap. Însă nu vreau să mă plâng, am o echipă minunată, sunt nişte oameni extraordinari", a declarat Mădălina.

Bruneta a negat că ar avea o relaţie de dragoste cu Dragoş Firtulescu, fotbalistul echipei FCM Targu Mureş. "Eu cu Dragoş suntem amici, nu pot spune că suntem nici prieteni. Nu am ieşit niciodată împreună, ne-am văzut în club întâmplător şi am vorbit ca doi amici. Nu am nicio relaţie în acest moment şi nici nu cred că ar fi posibilă, nu-mi permite programul", a mai spus Mădălina pentru "Click!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod