Loredana, super show în club Tribute, de Dragobete! “Iubiţi-vă mult, chiar şi pe internet, la distanţă!”

Vedeta a întâmpinat Dragobetele cum nu se poate mai bine, pe scenă, alături de fani. Artista a susţinut unul din cele mai lungi concerte live ale sale, timp de 90 de minute, în clubul Tribute din Bucureşti.
Vedeta a întâmpinat Dragobetele cum nu se poate mai bine, pe scenă, alături de fani. Artista a susţinut unul din cele mai lungi concerte live ale sale, timp de 90 de minute, în clubul Tribute din Bucureşti.

Peste 600 de persoane au umplut până la refuz localul, la fel cum s-a întâmplat în luna noiembrie la concertul lui Kevin Costner. Loredana a pregătit pentru primele ore ale sărbătorii de Dragobete un spectacol complex în care a inclus atât hiturile noi, cât şi cele cu care s-a remarcat la sfârşitul anilor ’80.
Artista a cântat live, alături de Agurida, “Bună seara, iubite”, “Îţi citesc în ochi”, “O fată singură în noapte”, “Extravaganza”, “Depărtare, Depărtare” sau “Zig Zagga”.

Solista a schimbat trei vestimentaţii, a bătut la tobe şi a cântat şi dansat alături de doi fani din public pe care i-a invitat pe scenă alături de ea.
Loredana a declarat în club Tribute că ar trebui să ne iubim apropiaţii cât mai mult, pentru că dragostea ne face mai puternici şi umani.
“Am observat că în ultima vreme oamenii se iubesc mai mult prin internet, decât fizic. On-line-ul a devenit puntea lor de legătură. Chiar şi aşa, iubiţi-vă oricum!”, a declarat solista.

Loredana a mărturisit că are parte de atenţie şi iubire, indiferent că este Valentine’s Day, Dragobete sau orice zi obişnuită. De exemplu, de 1 şi 8 martie, este răsfăţată de soţ şi de fiica ei cu flori şi poezii. “De 1 şi 8 martie primesc multe flori. Mă simt iubită tot timpul.
Fiica mea îmi scrie poezii şi mă face extrem de fericită!”
a declarat Loredana în culisele concertului din club Tribute.

Club Tribute (Calea Victoriei 118) continuă să reinventeze distracţia prin show-uri de muzică live, în trei seri ale săptămânii, având pe afiş cei mai apreciaţi artişti din muzica românească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod