Loredana și Cătălin Măruță nu au rezistat! S-au fotografiat cu cei mai frumoși băieți Damat Tween!

Loredana și Cătălin Măruță au trecut de cealaltă baricadă a celebrității! Obișnuiți să ofere autografe și să se lase fotografiați alături de admiratori, cei doi au schimbat rolurile pentru o seară și au devenit, la rândul lor, fanii unor tineri frumoși.

Este vorba de manechinii care au defilat în prima prezentare de modă Damat Tween din România.

Evenimentul de la Iulius Mall Cluj a fost prezentat de Cătălin Măruță și a avut-o ca invitat special, printre mulți alții, pe Loredana.



Cele două vedete s-au arătat impresionate de eleganța creațiilor vestimentare și de frumusețea băieților, astfel că, după show, s-au fotografiat alături de modele având astfel o amintire din seara cu totul specială petrecută la Cluj.

Prezentarea de modă a fost prima pe care Damat Tween a organizat-o în România, la doi ani de când renumitul brand turcesc a intrat pe piața autohtonă.

Cea mai nouă linie vestimentară, inaugurată la Istanbul, a fost prezentată la Cluj în cadrul evenimentului intitulat “Cea mai dulce noapte din an” și este, de departe, cea mai bună opțiune pe segmentul menswear din România, o colecție complexă, rafinată, care acoperă o gamă largă de stiluri pentru orice moment al zilei.


Primul magazin Damat Tween a fost inaugurat în decembrie 2010 în Băneasa Shopping City, iar, de atunci, a devenit magazinul preferat de multe vedete autohtone și oameni importanți din mediul de afaceri sau politic.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod