Liv Tyler, ambasador al noii campanii de comunicare Pantene

Una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood, actrita va fi ambasador al noii campanii de comunicare a brandului. Dupa sapte ani de cercetare, noul sampon, disponibil in Romania din 2012, isi propune o schimbare a modului in care femeile vor cumpara produse de ingrijire a parului.
Una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood, actrita va fi ambasador al noii campanii de comunicare a brandului. Dupa sapte ani de cercetare, noul sampon, disponibil in Romania din 2012, isi propune o schimbare a modului in care femeile vor cumpara produse de  ingrijire a parului.

Cu un par emblematic de frumos, Liv Tyler a fost alegerea fireasca, mai ales ca a mai fost imaginea acestui brand in anii ’90. Liv rezuma toate atributele produsului, datorita parului minunat cu aspect sanatos. Actrita va fi imaginea campaniei in reclamele TV si in reviste, promovand noua gama “Repair&Protect” pentru par cu firul normal sau gros, colectie ce are ingrediente inovatoare si care ofera rezultate dovedite.

“Sunt foarte incantata sa lucrez la acest nou proiect, mai ales pentru ca am fost imaginea acestui produs in 1996, cand aveam 19 ani! Am incercat diverse produse de ingrijire a parului de-a lungul timpului, dar Pantene este preferatul meu pentru intotdeauna imi face parul sa arate si sa se simta cu adevarat sanatos”, a declarat actrita.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • o fata pe 20 Feb 2012, 20:54
    ...

    Intradevar,Pantene e bun,dar imi cam face matreata...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod