Lindsay Lohan face reclama spray-urilor autobronzante

11 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Lindsay Lohan face reclama spray-urilor autobronzante

Desi mult asteptata linie de spray-uri autobronzante semnata Lindsay Lohan nu a fost inca lansata, artista le-a oferit cititorilor People.com o privire din culise asupra efectelor unuia dintre cele mai inovatoare produse ale acestei linii.

De altfel, Lohan este renumita pentru tenul sau vesnic bronzat, atat de bine surprins in aceasta reclama pentru noul produs. Vedeta declara: "Oricat de mult as iubi soarele, face atat de mult rau pielii... Am incercat toate produsele de pe piata si nu am gasit niciodata ceva care sa imi placa cu adevarat.".

Lindsay povesteste in continuare despre parteneriatul pe care il are, in prezent, cu Lorit Simon: "Avea o formula pe care, de-a lungul anilor, am continuat sa o imbunatatim. Era important pentru mine sa am un produs natural, care sa nu contina foarte multe vopseluri si chimicale. Produsul nostru contine extract de catina de gard, care are proprietati antioxidante, confera o culoare aurie naturala, nu se intinde si miroase delicios - ceea ce nu se intampla in cazul unui produs autobronzant obisnuit.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod