LE GAGA PREZINTA CONCERT CRBL

Joi, 21 iunie, incepand cu ora 23.00, Le Gaga da startul petrecerii “Summer Session”, gazduita in fiecare joi de Adrian Eftimie si DJ Optik. CRBL, invitatul special al acestei seri, va “arunca cu grijile si problemele sus in aer”, intr-un show live plin de energie, sustinut alaturi de dansatori profesionisti.
Joi, 21 iunie, incepand cu ora 23.00, Le Gaga da startul petrecerii  “Summer Session”, gazduita in fiecare joi de Adrian Eftimie si DJ Optik. CRBL, invitatul special al acestei seri, va “arunca cu grijile si problemele sus in aer”, intr-un show live plin de energie, sustinut alaturi de dansatori profesionisti.  

Concertul lui CRBL de pe 21 iunie nu este insa singurul care va avea loc in aceasta perioada. Pe tot parcursul verii, Le Gaga va organiza o varietate de evenimente cu artisti romani, dar si internationali.

In fiecare joi, petrecerea “Summer Session” va fi energizata de Adrian Eftimie si DJ Optik, vinerea va avea tematica “What The F…riday”, iar sambata “Express Yourself Party”.
O petrecere cu muzica de calitate si atmosfera degajata, care se va prelungi pana in zori.  

Situat in incinta Complexului Tei (intrarea din Strada Caroteni), clubul Le Gaga este pozitionat chiar pe marginea Lacului Tei, are o capacitate de 2000 de persoane, un lounge retras si o terasa ce ofera privelistea captivanta a Lacului Tei.  

Joi, 21 iunie, invitatul special CRBL, alaturi de Adrian Eftimie si DJ Optik vor intretine petrecerea “Summer Session” din Le Gaga cu cele mai noi hituri si remixuri! Intrarea este libera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod