La aniversarea celor 10 ani, Silhouette lansează cel mai nou tratament pentru slăbit: Solta Medical - Liposonix

1 Tratament/ 1 ora/ 1 măsura în minus la îmbrăcăminte
Afișarea unei siluete impecabile este una dintre dorințele cel mai des întâlnite și o provocare pentru noi indiferent de anotimp. Toamna, riscul acumularii de kilograme este din ce in ce mai mare și de cele mai multe ori avem tendința de a masca kilogramele în plus prin vestimentație, folosind haine mai groase.
La aniversarea celor 10 ani de activitate, Centrele de Slăbit și Înfrumusetare Silhouette vin cu cele mai eficiente soluții de remodelare corporală prin lansarea celui mai nou aparat de slăbit, Solta Medical – Liposonix.
 
Tratamentul efectuat cu aparatul Liposonix este un tratament revoluționar, echivalentul unei liposucții nonchirurgicale, ce elimină grăsimea fără chirurgie. Tratamentul este non-invaziv, de tip medical, nu de relaxare și utilizează cea mai avansată tehnologie care distruge pentru totdeauna țesutul adipos.

Aparatul funcționează pe bază de ultrasunete și acționează în tesutul subcutanat, având ca rezultat îndepărtarea celulelor grase permanent.

Țesutul adipos este alcătuit din celule mari specializate pe înmagazinare, numite adipocite. Ele acumulează grăsimi, dar și apă, toxine, astfel încât aspectul țesutului adipos reflectă cu fidelitate problemele de alimentație: prea multe dulciuri, prea puțină mișcare. Astfel, aparatul acționează în vederea distrugerii celulei adipoase prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds).
În timpul tratamentului nu se folosesc produse și este necesară o singură ședință de aproximativ o oră pe zona tratată pentru ca pielea să devină mai fermă, puternic și vizibil îmbunătățită.

Fără bisturiu, fără durere și fără perioadă de recuperare, tratamentul Liposonix elimină grăsimea inestetică și stimulează în același timp și producerea de colagen nou.
După tratament, țesutul de la suprafață capătă cu 30% mai multă fermitate datorită ultrasunetelor, iar efectul final se va vedea după 8-12 săptămâni de la ședințe, timp necesar corpului pentru a metaboliza grăsimile distruse.

Pe lângă lansarea tratamentului Liposonix, Silhouette a pregătit și o serie de alte surprize de care clientele se pot bucura în această perioadă aniversară: o zi a “porților deschise” în data de 10 octombrie în centrul din Unirii, în 17 octombrie în centrul din Dorobanți și în 24 octombrie în centrul din Lascăr Catargiu.
Tot în centrul din Unirii, în data de 10 octombrie, invitatele s-au bucurat de prezența doamnei Dietlinde Schuller, unul dintre cei mai renumiți traineri internaționali Babor, care le-a oferit și consiliere personalizată.

Cu o activitate de 10 ani pe piată, centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette sunt recunoscute la nivel internațional ca fiind un proiect unic, “Conceptul științific al frumuseții”.
Compania își desfăsoară activitatea în 5 centre localizate în București, Iași și Constanța.
Atenția deosebită față de nevoile clientului, produsele si tratamentele de top și investiția tehnologică în aparatura ultraperformantă, sunt elementele definitorii ale acestui brand.
În centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette tratamentele se fac în funcție de repere medicale și împreună cu cele mai inovatoare aparate în domeniu. Calitatea serviciilor este certificată ISO 9001/2008 din anul 2009.
În prezent, în cele cinci centre Silhouette își desfășoară activitatea aproximativ 150 de specialiști cu experientă în domeniul tratamentelor de slăbit și înfrumusețare, cu pregatire continua atat in tara cat si in strainatate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod