La 3 ani de AFI Palace Cotroceni, 3 zile de petrecere și mii de premii

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la deschidere, AFI Palace Cotroceni organizează o petrecere incendiară de 3 zile, în care vizitatorii vor avea ocazia să asculte concerte, să câștige miile de premii puse în joc și să plece acasă la volanul unei noi mașini. Petrecerea din AFI Palace Cotroceni din acest an va începe de vineri, 30 noiembrie și va dura până pe 2 decembrie, oferind un weekend prelungit pentru toți amatorii de distracție și voie bună.
ână pe 2 decembrie 2012 inclusiv, cei care vor face cumpărături de peste 200 RON, vor putea câștiga, la MEGA Tombolă, un Volkswagen Beetle, unul dintre cele două Volkswagen UP, una dintre excursiile la Viena, dar și unul dintre celelalte mii de premii ce constau în aparatură electrică și electrocasnică, articole de îmbrăcăminte, jocuri, jucării, cosmetice, bijuterii și multe alte cadouri surpriză.

Înscrierea la mega tombola pentru câștigarea premiilor a început de pe 9 noiembrie și va dura până pe 2 decembrie, când se va face ultima extragere.
Clienții sunt aștepați la unul dintre cele trei birouri de informații din mall (poziționate la intrările Far și Galaxy și în fața hypermarketului Real) cu bonurile de cumpărături emise în aceeași zi, care să cumuleze minim 200 de lei oferindu-le automat posibilitatea de a participa la tombola aniversară.

Pe lângă tombola aniversară, vor urma 3 zile pline de evenimente pentru vizitatorii de toate vârstele. Fanfara militară ne va introduce în atmosfera de sărbătoare; copiii de la Do Re Mi și cei de la Școala de Patinaj din AFI Palace Cotroceni ne vor încanta cu abilitățile lor; magicieni, clowni, prinți și prințese vor pregăti intrarea în atmosfera de poveste creată pentru acest moment special iar atelierele pentru copii „Sincretismul Artelor” vă vor așteapta în fiecare zi.
Andra, Voltaj, Andreea Bălan, Anda Adam, Connect-R, Dj Rhyno & Sylvia, Xonia, Gregg & Onuc, Narcotic Sound& Christian D, Andreea Banica vor incendia atmosfera din AFI Palace Cotroceni pentru a le oferi tuturor vizitatorilor trei zile ca în povești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod