Irina Nicolae are cea mai de succes aplicație pentru copii din România!

Irina Nicolae, cunoscuta artistă și autoare de cărți pentru copii, a primit o veste cum nu se poate mai îmbucurătoare. Aplicația de iPad și iPhone “În Țara lui Dovlecel” pe care a lansat-o de 1 iunie, anul acesta, a devenit cea mai de succes aplicație interactivă pentru copii din România.

Satisfacția este cu atât mai mare cu cât, după cum declară, au fost necesare luni în șir de muncă asiduă și chiar deplasări la Londra pentru ca proiectul să fie de o calitate ireproșabilă.

“Cred că succesul are legătură cu faptul că am făcut tot timpul ce mi-a plăcut, cu pasiune, dăruire și multă muncă. Am o echipă de profesioniști în jurul meu, iar cu toții am muncit să oferim un produs de calitate până în cele mai mici detalii. A contat foarte mult!”, declară Irina Nicolae.

Aplicația, disponibilă în două versiuni, în limba română şi engleză, le oferă ocazia copiilor să intre în universul minunat al personajului Dovlecel, conceput de Irina Nicolae, dar să și beneficieze de un sistem interactiv de distracţie şi educaţie.

Micuții se pot juca pe ecranul iPad-ului cu animațiile colorate, pot răsfoi singuri paginile virtuale dar pot și asculta povestea lui Dovlecel în limba română sau engleză, spre exemplu, la ora de culcare.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, Irina Nicolae a apelat la copii din România, Denisa Popa şi Darian Farcasiu, care au înregistrat povestea ca pe un teatru radiofonic, dar și la un narator britanic de la Londra, Sheldon Franco-Rooks, care a înregistrat verbal povestea într-o engleză impecabilă.

Scopul acestui proiect este de a ține pasul cu tehnologia, mulți părinți și copii având în prezent iPad și iPhone, dar și de a le oferi ocazia tuturor românilor de peste hotare să se bucure de lumea minunată a lui Dovlecel, aplicația putându-se descărca din orice colț al lumii.

Povestea lui Dovlecel, marcă înregistrată Irina Nicolae, s-a născut în urmă cu patru ani. Artista a lansat atunci cartea de povesti „În Țara lui Dovlecel”, pentru ca apoi, mulțumită succesului extraordinar de care a avut parte, să urmeze o serie de cărți educative pentru copii, dar și puzzle-uri (“Colorează cu Dovlecel”, ”Dovlecel te învaţă să numeri”, “Dovlecel te învaţă alfabetul”, “Dovlecel te învaţă calendarul naturii”, “Să învăţăm formele şi culorile cu Dovlecel”).

Dovlecel a intrat astfel în casele multor familii și a devenit unul din personajele preferate ale copiilor. Personajul se află pictat pe pereții camerelor multor copii, pe tricouri și chiar pe torturile aniversare.

Anul acesta, personajul Dovlecel a trecut în era virtuală, devenind parte a aplicației interactive pentru copii, disponibilă în AppStore pentru iPad și iPhone.
1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod