Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, în ținute Alexandru Ciucu la istorica întâlnire cu Michelle și Barack Obama

Președințele României, Klaus Iohannis, și Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, au purtat ținute vestimentare semnate Alexandru Ciucu la istorica întâlnire cu Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, și cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

Cuplul prezidențial a participat la recepția tradițională de la New York, cu ocazia Summitului ONU. Președintele României a purtat un costum bleumarin, cămașă albă și cravată turquoise, în ton cu nuanța rochiei soției sale, Carmen Iohannis, creație vestimentară realizată tot de cunoscutul designer român.
Alexandru Ciucu a realizat ținutele vestimentare pe care cuplul prezidențial le-a purtat la cele mai importante evenimente din ultimul an.

Costumele lui Klaus Iohannis sunt realizate în atelierul Alexandru Ciucu din București, pe baza tehnicii de croire moștenită din generație în generație, respectând tendințele actuale și folosind materiale de cea mai bună calitate.

Președintele României a ales costume Alexandru Ciucu la evenimente precum întâlnirea cu Prințul Charles al Marii Britanii ori la recepția oferită de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei și Regina Letiția.
Prima Doamnă a României poartă, la ceremoniile oficiale din România și de peste hotare, vestimentații realizate de designerul român Alexandru Ciucu.

Astfel a fost cazul unor evenimente precum: ceremonia de primire a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni, recepția de la Roma oferită de Președintele Italiei, Sergio Mattarella, vizita de la Vatican, vizita în Spania, primirea delegației Portugaliei la București, precum și la lansarea cărții Primul Pas, semnată Klaus Iohannis.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod