KIM VA AVEA O FETIȚĂ!

KIM KARDASHIAN A DEZVĂLUIT SEXUL VIITORULUI SĂU COPIL ÎN AVANPREMIERA PRIMULUI EPISOD AL SEZONULUI 8 DIN KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS, DIFUZATĂ ÎN SUA DUMINICĂ.
Zvonurile au luat sfârșit! Este oficial, Kim Kardashian va avea o fetiță! Vestea a fost dată publicității în direct, noaptea trecută, la E! și pe www.eonline.com, în cadrul avanpremierei primului episod din sezonul 8 al reality show-lui Keeping Up With The Kardashians, difuzată în Statele Unite la ora locală 21:00 (luni, 3 iunie, dimineață, la ora 4.00 a României).

Sarcina lui Kim Kardashian este, de câteva luni, un subiect urmărit de presa de pretutindeni. Viitoarea mămică a păstrat detaliile despre sarcină și relația cu tatăl copilului, Kanye West, pentru primul episod al show-ului de la E!, în care este dezvăluit sexul viitorului copil. Într-un moment extrem de emoționant, show-ul de la E! o surprinde pe Kim în timpul unui examen ecografic, pe parcursul căruia află că va avea o fetiță.
Alături de Kim se află mama și surorile ei, Khloé și Kourtney, care se bucură, alături de viitoarea mămică, la aflarea veștii.

Cine nu și-ar dori o fetiță?, spune Kim, după ce medicul îi dă vestea cea mare, adăugând că este exact ceea ce și-a dorit și Kanye, tatăl viitorului copil.

Telespectatorii din România vor putea viziona toate aceste momente speciale duminică, 21 iulie, de la ora 21:00, când va debuta sezonul 8 al show-ului Keeping Up With The Kardashians, numai la E! Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall și Kylie - membrii acestei familii imprevizibile, dar extrem de unite - vor continua să ne surprindă, pe măsură ce îi vom urmări îndeaproape.
Iar debutul celui de al optulea sezon o va avea în centrul atenției, așa cum este de așteptat, pe Kim Kardashian și sarcina sa.


Ryan Seacrest Productions (RSP) este o importantă companie de producție. RSP produce programele TV de succes Keeping Up with the Kardashians, cel mai de succes reality-show de la E! și spin-off-urile Kourtney and Kim Take New York, Khloé and Lamar și Kourtney and Khloé Take Miami.
RSP mai produce, de asemenea, show-ul Jamie Oliver's Food Revolution, de la ABC, distins cu un premiu Emmy. În prezent, RSP produce Married to Jonas  pentru E! și Shahs of Sunset pentru Bravo.


Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi banduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.
Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International este implicată și în societatea mixtă KidsCo și reprezită și Movies 24.  
Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea.
NBCUniversal este parte a Comcast Corporation.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod